BIST 10.284
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.452,99
HABER /  GÜNCEL

5 Yaşındaki azılı kapkaççı

Bodrum'un Bitez Beldesi sahilinde turistleri soyan 5 yaşındaki kapkaççı görenleri hayrete düşürdü

Abone ol

Bodrum'un Bitez Beldesi sahilinde güneşlenen ve denize giren Danimarkalı turistlerin çantalarını alarak kaçan 5 yaşındaki kız çocuğu, otel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Çocuğun babası olduğu sanılan erkek ise kaçtı.

Bodrum'un Bitez Beldesi'ndeki Bitezhan Otel'e 4 gün önce Danimarka'dan gelen Joanharting Wielsen (38), Camilla Thune (45) ve Susanne Klüg (23) bugün öğle saatlerinde otelin bulunduğu sahilde önce güneşlendi, ardından denize girdi. Denizdeyken, şezlongların yanına havlunun altına koydukları çantalarının 5 yaşındaki bir kız çocuğu tarafından alındığını ve çocuğun kaçtığını fark eden turistler bağırarak yardım istedi.

Otelin güvenlik görevlileri sahil boyunca koşarak 300 metre ileride küçük kızı, elinde iki çantayla yakaladı. Ancak aynı yerde, babası olduğu tahmin edilen 30 yaşlarındaki bir erkeğin koşarak uzaklaştığı görüldü.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri kapkaçla ilgili soruşturmayı sürdürürken adının Gurbet olduğunu söyleyen kız çocuğu, oteldeki rahat ve sakin tavırlarıyla dikkat çekti. Çocuk anne ve babasının adını söylemedi.

Kapkaça uğrayan Danimarkalı turistler uzun süre olayın şokunu atlatamadı. Çantalarında pasaportları ve yaklaşık 300 Euroları bulunan turistlerin eşyalarında bir eksiklik olmadığı belirtildi. Danimarkalı Susanne Klüg, “Tatil için üçüncü kez geldiğimiz Bodrum'da küçük bir çocuğun çantalarımızı alıp kaçmasından dolayı büyük üzüntü ve şok yaşadık. Çocuğun değil ama ebeveynlerinin mutlaka cezalandırılması gerekir. Çocuğun hiçbir suçu olmadığına, bu işe yönlendirildiğine inanıyoruz” dedi.

Polis, karakola götürdüğü kız çocuğunun babasını bulmaya çalışıyor.