BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.382,71
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

5 dakikada dünya turuna çıkın

Barselona, Moskova, Newyork, Paris, İstanbul, Berlin, Tokyo Havalimanlarına istediğiniz zaman ve istediğiniz mevsimde iniş yapmaya ne dersiniz?

Abone ol

Barselona, Moskova, Newyork, Paris, İstanbul, Berlin, Tokyo Havalimanlarına istediğiniz zaman ve istediğiniz mevsimde iniş yapmaya ne dersiniz?

Hareketi ve enerjiyi seviyorsanız, paraşüt kulesinden de atlayabilirsiniz.

Ya da Uçakla Ankara şehir turuna ne dersiniz. Dj performansı eşliğinde led ekranlarda, dev çadırlarda tanıtım. Sınav sonrası stres algısı ve doğru tercih yapma.

Ankara dışından gelen üniversite adaylarına ve ailelerine "tercih danışmanlığı"

Uzman Eğitimci Süleyman Beledioğlu'da aday öğrencilere ve ailelerine her gün belli saatlerde "Sınava Sonrası Sters Algısı ve Doğru Tercih" konusunda bilgi verecek.

Kalkıştan önce son çağrı

Türk Hava Kurumu Üniversitesi 2-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkkuşu Kampüsü’nde dev çadırlarda ve dj eşliğinde tanıtım günleri düzenliyor. Yine ilklere imza atan Türk Hava Kurumu Üniversitesi bu yılda farkını ortaya koyacak. Tanıtım Günleri için kampüse gelen herkese simülasyonla 5 dakikada dünya turu yaptırılacak… Dünyanın hangi havalimanına, hangi mevsimde inmek isterseniz inebileceksiniz…Yeter ki isteyin. Kalkıştan önce son çağrı.

İsteyene uçakla Ankara şehir turu, enerjisini atmak isteyene de paraşüt kulesinden atlayış var...

Her fakülte için bir çadır

Türk Hava Kurumu Üniversitesi, akademik programları, bursları, eğitim olanakları ve yaşam koşulları, doğru tercih yapma, meslek tercihleri, iş olanakları, Avrupa Birliği projeleri, değişim programları ve yurt dışında eğitim imkânları hakkında konularda bilgi vermek üzere “Tanıtım Günleri” gerçekleştiriyor. 2-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında sürecek “Tanıtım Günleri”ne öğrenciler ve aileleri Pazar hariç diğer günlerde katılabilecek. 5 fakülte, 12 bölüm, 2 MYO ve 3 enstitünün olduğu üniversitemizde akademisyenlerimiz her fakülteye ait olan çadırlarda üniversite adayı öğrencilerimizi ağırlayacaklar.

Gelecek Havacılık ve Uzayda

Rektör Prof.Dr.Ünsal BAN, “Üniversitemiz Türkiye'nin kendi alanında ki tek ihtisas üniversitesidir. Geleceğin mesleklerinin başında havacılık ve uzay gelmektedir. Öğrenciler, 5 yıl sonra mezun olduklarında yapacakları mesleği seçmelidirler. Türk Hava Kurumu Üniversitesi'nde tüm aday öğrencilerimiz uçakla ücretsiz şehir turu yapabilecekler, isterlerse paraşüt kulesinden atlayacabilecekler. Hatta isterlerse simülasyonla dünya turuna bile çıkabilirler. Üniversitemize gelen bütün aday öğrencilere ve ailelerine de 'tercih danışmanlığı' hizmeti uzman hocalarımız tarafından verilecektir” diye konuştu.

Uzman Eğitimci Süleyman Beledioğlu’da üniversite adayı öğrencilerimize “Sınava Sonrası Stres Algısı ve Doğru Tercih” konusunda bilgi verecek.