BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.381,90
HABER /  DÜNYA

Kemal Sunal mezarı başında anıldı

Türk sinemasının usta oyuncularından Kemal Sunal, ölümünün 13. yılında mezarı başında anıldı. Sunal ailesi, anma töreninde duygusal anlar ya...

Abone ol

Türk sinemasının usta oyuncularından Kemal Sunal, ölümünün 13. yılında mezarı başında anıldı. Sunal ailesi, anma töreninde duygusal anlar yaşadı.
Kemal Sunal için Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene Sunal’ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal ile Göksel Kortay’ın da aralarında bulunduğu bazı sinema oyuncuları ve aile yakınları katıldı. Duaların okunduğu anma töreninde Gül Sunal, “Tek tesellimiz var, filmleri hala oynuyor. Çok kişi tarafından izleniyor. 13 yıl oldu ama şu anda 3 yaşında, 5 yaşında, 10 yaşında hayranları var. Böyle devam edecek, o da söylemişti zaten son röportajında. Acı ilk günkü gibi. Kaç yıl geçerse geçsin babamız yok” dedi.
Sunal’ın kızı Ezo Sunal ise, “Gerçekte en büyük mirası onu sevenlerdir. Onlara ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten insanı güçlendiriyormuş. Onunla geçirdiğimiz zaman çok kıymetliydi, ne yaptığınız çok önemli değil. Çünkü her ölüm erken ama biraz daha yaşayabilseydi, biraz daha farklı yönlerini görebilseydim” şeklinde konuştu.

"EN ÇOK ONU GÖRMEYİ ÖZLÜYORUM"
Oğlu Ali Sunal da 13 yıldır Kemal Sunal’ın adını sevenleri ile birlikte yaşatmaya devam ettiklerini belirterek, “Hepimiz sanki sözleşmişiz gibi dün akşamdan beri ben bunu görüyorum. Evinden dua okuyan, buralara kadar gelenlere, onu hep ananlara teşekkür ediyoruz. Özel bir çaba harcanmadan ilelebet yaşayacak tek insan babam diye düşünüyorum. En çok onu görmeyi özlüyorum. En çok ona dokunmayı, dokunabilmeyi özlüyorum” dedi.
Duaların okunduğu anma törenine katılanlara irmik tatlısı ve lokum ikram edildi.
(İHA)