BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,10
ALTIN 2.449,93
HABER /  GÜNCEL

5 aylık bebeğe dayak işkencesi

O daha 5 aylıktı... Bir bakıcının şefkatine teslim edilmişti. Şimdi her tarafı dayak izleri ile mosmor, komada!

Abone ol

Güngören'de bakıcısı tarafından dövüldüğü ileri sürülen beş aylık Ç. bebek, komaya girdi. Kafası ve göğsünde darp izleri bulunan, beyninde ve akciğerlerinde ödem oluşan bebek İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Üç çocuk annesi olan bakıcı Nazlı Gülsoy tutuklanarak, cezaevine konuldu. Bakıcı, ifadesinde, bebeğe 1.5 yaşındaki oğlunun oyuncağıyla vurduğunu söyledi. 

Talihsiz bebek komada
Eşi cezaevinde olan ve konsomatrislik yapan Sultan T.'nin kızına bakan Nazlı Gülsoy, cuma günü anne Sultan T.'yi arayarak, bebeği aşı için hastaneye götüreceğini söyledi. Ancak akşam saatlerinde ikinci kez arayıp, rahatsızlanan bebeği tekrar hastaneye götürdüğünü belirtti.

Bebeğin sevk edildiği İstanbul ÜniversitesiTıp Fakültesi Hastanesi doktorları, Ç.'nin kafasında ve göğsünde darp izleri buldu. Bebek, yoğun bakıma alındı. Ancak beyninde ve akciğerlerinde ödem oluşan Ç. komaya girdi.

Anne mahkemeye başvurdu
Doktorların durumu bildirmesi üzerine hastaneye gelen anne soluğu karakolda aldı. Sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilen bakıcı Nazlı Gülsoy, kendi oğlunun oyuncağıyla Ç.'ye vurduğunu itiraf etti.

Bebeğine bayram için yeni elbise ve ayakkabı aldığını anlatan anne T. ise "Doktorlar, darpın kızımın hastaneye getirilmesinden üç gün önce meydana geldiğini söyledi. Yavrumun ölüm haberini bekliyorum. Bu tür olayları televizyondan izliyordum ama başıma geleceğini hiç düşünmemiştim" dedi. //