BIST 9.916
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.445,14
HABER /  GÜNCEL

4'üncü yüz naklinde endişe!

Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan, Çolak'a nazar değmesinden korktuklarını dile getirdi...

Abone ol

Akdeniz Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlenen Özkan, ''Turan'ın yüzündeki ödemler geçince daha güzel olacağını umuyoruz'' dedi.

Özlenen Özkan, AA muhabirine, Türkiye'nin dördüncü yüz nakli yapılan Turan Çolak'ın yeni yüzüyle ilk fotoğrafının yayınlanmasının ardından aldıkları olumlu tepkileri değerlendirdi.

Ameliyata eşi Ömer Özkan ve Akdeniz Üniversitesi'ndeki doktorların yanı sıra, Gazi Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sühan Ayhan, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Topalan gibi başarılı cerrahların da katıldığını anımsatan Özkan, ameliyatın ardından Çolak'ın yeni yüzünün çok beğendiğini vurguladı.

Çok zevkli geçen ameliyatın ardından güzel bir sonuç ortaya çıktığına inandığını dile getiren Özkan, ''Turan Çolak'a geniş kapsamlı bir ameliyat yaptık. Fotoğrafının yayınlanmasının ardından çok olumlu tepkiler aldık. Yüzündeki ödemler geçince daha da güzel olacağını umuyoruz'' dedi.

Her ihtimale karşı çok temkinli davrandıklarını ifade eden Özkan, şunları söyledi:

''Bir sürprizle karşılaşmamak için çaba gösteriyoruz. Turan'ın yüzünün güzel olmasında, 19 yaşındaki verici Tevfik Yılmaz'ın yüzünün güzel ve genç olmasının katkısı var. Ayrıca geniş kapsamlı bir ameliyat olması da yüzünün güzel görünmesini sağladı. Turan ile Tevfik'in yüz boyutları birbirine çok yakın. Biz ameliyatta bir şeyi ekleyip çıkartmadık. Yüzündeki ödemler geçince çok daha net konuşacağız.''