BIST 9.106
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.324,91
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da yıldırım dehşeti

Antalya'da dün gece yarısı etkili olan sağanak yağış sırasında bir evin çatısına yıldırım düştü...

Abone ol

Antalya'da dün gece yarısı etkili olan sağanak yağış sırasında, merkez Aksu İlçesi'nde, içerisinde 4 kişinin yaşadığı eve yıldırım düştü. Duvarları delen yıldırım elektrik hatlarına hasar verirken evdeki elektronik cihazlar kullanılamaz hale geldi.

Olay dün gece merkez Aksu İlçesi Yenimahalle 97 Sokak'ta bulunan Öksüz ailesinin yaşadığı iki katlı evde meydana geldi. Gece saat 02.15 sıralarında şiddetini artıran yağışla birlikte 4 kişinin yaşadığı eve yıldırım düştü. Büyük bir patlama sesiyle uyanan evdekiler, kendilerini sokağa attı. Yıldırımdan sonra evin duvarları delindi, tavanda ve pencere kenarlarında oyuklar oluştu. Elektrik hatları yanarken, evdeki elektronik cihazlar da kullanılamaz hale geldi.

Ev sahibi 60 yaşındaki Ömer Öksüz, "Elektriklerimiz kesilmişti. Ben, eşim ve iki çocuğum şoka girdik. Polisi ve itfaiyeye aradık. Hemen geldiler. Onlar da gördükleri manzara karşısında dehşete kapıldı. Yaşadığımıza şükrediyoruz. Böyle bir şey hiç yaşamadım. Çok korktuk ama tek tesellimiz canımıza bir şey olmaması oldu" dedi.

Polis, Öksüz ailesinin yaşadığı iki katlı evde hasar tespit çalışması yaptı.