BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.437,92
HABER /  MAGAZİN

Ünlü yıldız elinin tersiyel tokadı yapıştırdı

Film tanıtımı için Moskova'ya gelen Hollywood yıldızı Will Smith, bir skandala imza attı

Abone ol

'Siyah Giyen Adamlar-3' adlı filmin tanıtımı için Moskova'ya gelen ünlü Hollywood yıldızı Will Smith, bir skandala imza atarak, kendisini öpmek isteyen Ukraynalı Vitaliy Sedyuk adlı gazeteciyi tokatladı.

Skandal olay Moskova’nın merkezindeki Yeni Arbat caddesi üzerinde yer alan Oktyabır sineması önünde filmin galası için serilen halı üzerinde meydana geldi. Bugüne kadar hiçbir gazeteci ile sorun yaşamayan ve mümkün mertebe her gazetecinin sorusuna cevap veren Smith, Ukrayna televizyon kanalı 1+1’in muhabirinin kendisini öpmeye çalışmasına sinirlenerek bir anda muhabire tokadı patlattı. 

Olay ani bir şekilde gelişip ne olduğu tam anlaşılmazken, skandalın tartışmaya dönüşmemesi için Will Smith hızlı bir şekilde filimin galasının yapılacağı sinema salonuna geçerken, diğer basın mensuplarına dönerek gazetecinin kendisini dudaktan öpmeye çalıştığını söyledi. Hayranı olduğu aktörden yediği tokadın şaşkınlığını yaşayan Ukraynalı gazeteci ise bundan sonra Simith, hayranlığının kendisi için bittiğini söyledi. 
02.20120519165809.jpg