BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,62
ALTIN 2.383,18
HABER /  GÜNCEL

’’4. yıldızı’’ istiyor

Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Bekir İrtegün, sevdiği ve sevildiği bir camiada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. <br/>Fen...

Abone ol

Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Bekir İrtegün, sevdiği ve sevildiği bir camiada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
Fenerbahçeli tecrübeli futbolcu Bekir İrtegün, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde şampiyonluk dolayısıyla düzenlenen barbekü partisinde, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. İrtegün, gelecek yılın daha zorlu geçeceğini ve bu zorlu maratonda dördüncü yıldızı takmak için elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti.

“ŞAMPİYONLUKTA KÜÇÜK DE OLSA BİR PAYIM OLDUĞU İÇİN ÇOK MUTLUYUM”
Fenerbahçe’nin tecrübeli defans oyuncusu Bekir İrtegün, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Çok mutlu olduğumuz bütün futbolcu arkadaşlarımın gözünden, tavırlarından da bellidir. Diğer takım arkadaşlarım gibi ben de iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Şampiyonlukta küçük de olsa bir payım olduğunu düşünüyorum. Bu da beni ayrı mutlu ediyor. Beni seven insanlar vardı ve bana çok destek verdiler. Onları gururlandırdığım için ayrıca mutluyum” dedi.

“DÖRDÜNCÜ YILDIZI TAKMAK İSTİYORUM”
Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan tecrübeli futbolcu, “Sevdiğim ve sevildiğim bir yerdeyim. Böyle hissediyorum. Seneye çok zor bir lig olacak. Bu zorlu maratonda takımıma sağlayabildiğim kadar katkı sağlamak ve dördüncü yıldızı takmak istiyorum” diye konuştu.

“HER ŞEY SAYGI ÇERÇEVESİNDE OLMALI”
İrtegün, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan atışmaların futbolun rengi olduğunu ifade ederek, “Futbolu seven insanlar, hem biz hem de karşı taraf böyle şeylerden zevk alırlar. Ama her şey abartmadan, saygı çerçevesinde olmalı” şeklinde konuştu.
(İHA)