BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.437,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

4 yaşındaki çocuk üç gündür kayıp

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde üç gün önce kaybolan 4 yaşındaki çocuktan haber alınamıyor.

Abone ol

Üç gün önce çocuğu kaybolan çocuğun babası mobilya işçisi Abdulmuttalip Yıldırım (28), gazetecilere yaptığı açıklamada, 4 yaşındaki oğlu Yunus Yıldırım'ın 21 Ekim'de evlerinin bulunduğu Bağlar Mahallesi'nde kurulan Perşembe Pazarı'nın yakınlarında arkadaşlarıyla oynarken kaybolduğunu söyledi.

Tüm aramalara rağmen çocuğunu bulamadığını anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

''Üç gün önce eşim çağırınca eve gitmek için çocuğu yanıma almak istedim. Ama oynadığı yerde yoktu. Çevredeki bakkal ve market baktım bulamadım. Arabayla mahalleyi gezdim. Apartmandaki yakınlarım ve komşularım ile birlikte aramaya başladık. Her taşın altına baktık. Çocuğumu bulamadım. Sanki yer yarıldı içine girdi.''

Aramaya katılan Jandarma Özel Harekat timlerinin de bir sonuca ulaşamadığını ifade eden Yıldırım, ''Şu anda çok perişan bir durumdayız. Çocuğum sağ mı, ölü mü bilmek istiyoruz. Sağ olsun emniyet arıyor ama elinde hiç bir bilgi yok, delil yok. Oturduğumuz yerde dua etmekten başka bir şey yapamıyoruz'' dedi.

Anne Bircan Yıldırım ise ''O benim tek evladım. Kim götürmüşse bana evladımı getirsin. İçim, ciğerim yanıyor. Her tarafta onun eşyaları, onun kokusu var. Onu bana getirsinler ne istiyorlarsa veririm'' dedi.