BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,96
ALTIN 2.418,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

4 kişiyi öldüren muhtarın evi yandı

4 kişiyi öldüren, 1'i ağır 3 kişiyi de yaralayan eski Muhtar Yusuf O'nun evinde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Abone ol

Ankara'nın Kalecik ilçesinde silahla 4 kişiyi öldüren, 1'i ağır 3 kişiyi de yaralayan ilçeye bağlı Gölköy köyünün eski Muhtarı Yusuf O'nun evinde çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yusuf O'nun Kalecik'e bağlı Gölköy köyündeki evinde yangın çıktı. Yangında kullanılmaz hale gelen evi, Kalecik Belediyesi ekipleri, iş makineleriyle yıkıyor.
Yusuf O'nun ailesinin, yangın sırasında Kalecik'teki bir akrabalarının yanında olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Yusuf O'nun evinin, bir kadın tarafından yakıldığı iddia edildi.
-OLAY-

Gölköy'de, ''hayvanların araziye girmesi'' nedeniyle çıkan tartışmada, Yusuf O'nun silahla ateş ettiği Mustafa Koç ve Satılmış Koç olay yerinde, Nizamettin Yılmaz ise kaldırıldığı Kalecik Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Saldırının ardından kaçan Yusuf O, yaylaya giderek, Ömer Koç'u da öldürmüş, Refik Demirtaş, Güngör Koç ve Muammer Yılmaz'ı da yaralamıştı.

Yusuf O, cep telefonu sinyallerinden yeri tespit edilerek Elmadağ sınırlarında yakalanmış ve işlemleri yapılmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine getirilmişti.