BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,19
ALTIN 2.478,98
HABER /  DÜNYA

4 kişiyi bıçaklayan zanlılar yakalandı

Eskişehir’de iki farklı olayda 4 kişiyi bıçakla yaradıkları iddia edilen 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. <br/>Alınan bilgiye göre birinci ol...

Abone ol

Eskişehir’de iki farklı olayda 4 kişiyi bıçakla yaradıkları iddia edilen 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre birinci olay, Eskibağlar Mahallesi Fabrikalar Sokak’ta A.F.C. (20) ve H.G.’in (20), içinde bulunduğu otomobile S.H.(27), M.A.E.(42) ve A.S.’nin (26) tekme attığı ileri sürüldü. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda S.H., M.A.E. ve A.S.’in çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ambulansı tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan S.H.’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi’nde meydana gelen diğer olay da ise; düğün eğlencesinden dönen alkollü oldukları iddia edilen S.Y.C. (22) ile H.G., arasında çıkan bıçaklı kavgada yaralanan iki şüpheli de 112 Acil Servis ambulansı ile Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Her iki olayda da ‘Kasten Yaralama’ suçuna karıştıkları iddia edilen A.F.C. ile H.G. Eskişehir Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan 2 şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi.
(İHA)