BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.387,80
HABER /  GÜNCEL

4 Kasım Salı Gazete manşetleri

Bugün 4 Kasım 2014 Salı... Hürriyet, Milliyet, Habertürk, Sözcü ve diğer gazetelerin manşetlerinde neler var? İşte günün gazete manşetleri...

Abone ol

İNTERNETHABER- Bugünün Gazete Manşetlerine Boğaz'da gerçekleşen tekne faciası damgasını vurdu. 24 ölü ve 13 kaybın olduğu tekne faciasının perde arkasından çok büyük bir dram çıktı. bu acıyı okurlarına taşıdı.

Hürriyet Gazetesi ile başlayalım manşet turumuza... Mülteci teknesinin İstanbul Boğaz'da batışını "Boğaz'dan Ölüm Seferi" manşetiyle görüyor Hürriyet...

hurriyet.20141104053426.jpg

Milliyet ve Millet gazetelerinin manşetleri de aynı konuyu gündeme getirirken Sabah gazetesi manşetine Kobani eylemleri ve HDP'yi taşıyor.

Sabah Gazetesi, MAK Danışmanlık'ın anketini manşetten veriyor. Ankete göre, Kobani eylemleri HDP'nin oyunu yüzde 5.3'e düşürdü. Haberi tam da bu sonuçtan gören Sabah "Kobani HDP'nin oyunu düşürdü" başlığını atıyor. 

sabah.20141104054059.jpg


Şimdi bir de Habertürk Gazetesi'nin manşetine bakalım dilerseniz. Habertürk'ün gündeminde Türkiye için önemli bir haber olan ve ekonomik değeri oldukça yüksek bir haber var. Ülker'in İngiltere'de yaptığı yatırım Habertürk'ün diğer haberler arasından seçip manşete aldığı haber oluyor.

Dünyanın 6. büyük bisküvi üreticisi United Biscuits artık Ülker'in. Bakın Habertürk bu haberi manşetten nasıl görüyor: 

haberturk.jpg


Diğer gazete manşetlerinde de birbirinden ilginç haberler yer alıyor. Balyoz davasının tekrar görüşülmesi bazı gazetelerin manşetlerinde yer alırken bazılarının manşetlerinde yine "paralel" var.