BIST 10.551
DOLAR 32,26
EURO 35,14
ALTIN 2.421,01
HABER /  GÜNCEL

4 günde 4 kişi tecavüz etti

Ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle yerleştirildiği yurttan kaçan J.B. (16) 4 günde 4 kişinin tecavüzüne uğradı.

Abone ol

Ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle, Alman hükümetince 1.5 yıl önce Antalya'daki Bohem Uluslararası Özel Sağlık, Eğitim, Danışmanlık, Sosyal Hizmetler Turizm Merkezi'ne yerleştirilen J.B. (16), yurttan kaçtıktan sonra 4 günde 4 kişinin tecavüzüne uğradı.

Merkezin başvurusu üzerine arama başlatan polis, B.'yi 4 gün sonra bir akaryakıt istasyonunda buldu. Çocuk Şubesi'ne götürülen B., merkezden kaçtıktan sonra tanımadığı bir kişiyle karşılaştığını ve bu kişinin kendisini evine götürüp sabaha kadar tecavüz ettiğini söyledi.

Kaçtı ama kurtulamadı
Sabah evden kaçtığını ve Lara'da parkta otururken öğretmen olduğunu söyleyen bir gençle tanıştığını kaydeden B., Balbey Mahallesi'ndeki bir pansiyonda da bu kişinin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Sabah pansiyondan kaçtığını belirten B., akşam bindiği dolmuşla Lara'ya gittiğini kaydetti. Son durakta dolmuş şoförünün kendisiyle konuşmak istediğini, ardından Masadağı'na giderek dolmuşun içinde ilişkiye girdiklerini anlattı.
Geceyi şoförün evinde geçirdiğini belirten Alman kız, "Akşama doğru eve 2 arkadaşı geldi. Biri kısa süre sonra gitti. Sonra şoför ve arkadaşı benimle gece boyunca grup seks yaptı. Evden kaçıp benzin istasyonuna sığındım" dedi. Soner Kayseri, Suat Küçük ve Cengiz Gündoğdu'yu yakalayan polis, Kenan Çarpıcı'yı ise arıyor.