BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

4 golde de mi kural hatası var?

Galatasaray galibiyetinin mutluluğunu yaşayan Ankaragüçlüler, maç sonunda söylenenlere ise tepkili.

Abone ol

Galatasaray'ı 4-2 mağlup ederek ligdeki dengeleri alt üst eden Ankaragücü, maç sonrasında söylenenlere tepkili. Yöneticiler, "dört golün dördünde de mi kural hatası var" diyor.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, Galatasaray karşısında attıkları ilk golün kural hatası olarak değerlendirilmesi iddialarına tepki gösterirken, Ayhan'ın Sapara'yı kovaladığı pozisyonla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Avni Kavlak, Galatasaray maçının ardından kamuoyunun yeteri kadar haklarını vermediğini belirterek, "Maçın ardından yorumları izledim. Ankaragücü yokmuş gibi yapılan davranışları kınıyorum. Sanki Galatasaray'ı biz yenmedik de Galatasaray kendi kendine yenildi. Kamuoyunda Ankaragücü'nün hakkı gerektiği kadar verilmedi" dedi.

Attıkları ilk golden sonra yapılan kural hatası tartışmalarına da sert tepki gösteren Kavlak, "Top durdu, durmadı tartışmaları yapıyorlar. Sanki kendi ceza sahalarının önünde oldu. Kendi sahamızda olan bir olay. 4 golün hepsinde mi kural hatası var ? Sanki maçı tek farkla kazandı" ifadelerini kullandı.

AYHAN’IN YAPTIĞINI BİZDEN BİRİ YAPSAYDI…

Galatasaray maçında Ayhan Akman'ın Ankaragücü'nün orta saha oyuncusu Marek Sapara'yı maç içinde kovalamasıyla ilgili olarak da açıklamalar yapan Kavlak, "Aynı şey Galatasaray'ın başına gelse, bizim bir futbolcumuz Galatasaraylı bir futbolcuyu kovalasa yeri göğü inletirlerdi. Bu konu nedense gündeme bile gelmedi. Sadece Fenerbahçe’nin konuyla ilgili federasyona başvuracağını öğrendik. Onlar da kendi çıkarları doğrultusunda derbide oynamaması için bunu yapacak" dedi.

Kavlak, her geçen gün iyiye gittiklerini ifade ederek, kısa bir süre öncesine kadar teknik direktör Ümit Özat'ı eleştirenlere cevap verdi: “Birilerinin kulağını çınlatmak isterim. Ümit Özat, Ankara çocuğu. Ona sahip çıkmamız gerek. Her zaman arkasında olduğumuzu söyledik. O da güvenimizi boşa çıkartmadı. Bazıları 3-4 hafta dayanamayacağını söylüyordu. Bunu söyleyenlerin de futboldan ne kadar anladıkları ortaya çıktı".