BIST 10.507
DOLAR 32,30
EURO 35,04
ALTIN 2.477,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Öğrenciler istedi Vali Yılmaz yaptırdı

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, öğrencilerin talebi üzerine Zile ilçesindeki 7 okulun bahçesini parke ile kaplattırdı.

Abone ol

Tokat'ın Zile ilçesindeki okullarda bir süre önce incelemelerde bulunan Vali Yılmaz, öğrencilerin çamur içinde olan okul bahçelerinin çevre düzenlemesi ile ilgili taleplerini geri çevirmedi.

Zile Belediyesi'nin de katkısı ile 7 ilköğretim okulunun bahçesine parke ve bordür döşemesi yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucu okullarının çehresi değişen öğrenciler Zile Kaymakamı Mehmet Eriş ve Zile Belediye Başkanı Lütfü Vidinel önderliğinde Vali Yılmaz'a makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, uzun zamandır çamurlu, tozlu olan okulların çok temiz, çok güzel ve sağlıklı bir görünüme kavuştuğunu belirterek, "Bu okullarımızda okuyan tüm çocuklarımız ve velilerimiz size çok teşekkür etmemi istediler, bende tüm öğrencilerimiz ve ilçem adına bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Otaklaşa yapılan çalışma ile okulların sağlıklı ve temiz bir görünüme büründüğünü belirten Vali Yılmaz ise artık öğrencilerin daha sağlıklı ve daha güzel ortamlarda eğitim göreceklerini kaydetti.

Öte yandan, Zile'de 7 okula 10 bin 285 metrekare alana parke, bin 267 metrekare alana ise bordür döşemesi yapıldığı bildirildi.