BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.468,64
HABER /  MAGAZİN

3 ünlü isim kumarda basıldı

Ünlülerin kumar mecerası karakolda bitti. Polis ekiplerinin villa baskınında sürpriz isimler gözaltına alındı.

Abone ol

Asayiş Şubesi’ne bağlı ekiplerin Etiler’deki bir villaya düzenlediği baskın sırasında aralarında şovmen Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Gökhan Güney ve “uzaylı türkücü” lakaplı Mustafa Topaloğlu’nun bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Tamburi Ali Efendi Sokak, 18 numaradaki villada kumar oynandığı ihbarını alan polis dün saat 20.00 sıralarında operasyon düzenledi. 27 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

POLİSLER TARTIŞTILAR

Gözaltına alınan diğer zanlılarla birlikte Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mehmet Ali Erbil, Mustafa Topaloğlu ve Gökhan Güney, basın mensuplarını karşılarında görünce polisle tartıştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Erbil, Topaloğlu ve Güney sinirli bir şekilde içeriye girdi.

"YAŞASIN ÖZGÜRLÜK"

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılan Mehmet Ali Erbil, çıkışta "Yaşasın Özgürlük" diye bağırdı.

Gökhan Güney ne dedi?

[PAGE]

"YEMEK YİYİP OTURUYORDUK"

Gökhan Güney ile birlikte şubeden çıkan Erbil, gazetecilerin soruları üzerine, "Oyun oynamıyorduk. Arkadaşımızı ziyarete gitmiştik. Yemek yiyip, oturuyorduk" dedi. Erbil ve Güney, daha sonra aynı araca binerek şubeden ayrıldı.

"BEN HARAM OLAN HİÇBİR ŞEYİ YAPMAM"

Mustafa Topaloğlu, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünden ayrıldığı sırada görüntü alan gazetecilere yaptığı açıklamada, kumar oynamadığını ifade ederek, "Ben haram olan hiçbir şeyi yapmam. Arkadaşlarla bahçede oturmuş sohbet ediyorduk. Polisler geldi. Oyun oynayan arkadaşlar vardı, okey oynayan da kağıt oynayan da vardı. Onlar kendi aralarında eğleniyordu" diye konuştu.

Erbil, Topaloğlu, Güney ve diğer 24 kişi hakkında Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapıldı.