BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,10
ALTIN 2.473,06
HABER /  SPOR

Fenerbahçede samba rüzgarı: 5-1

Fenerbahçe'nin Bolusğor'la oynadığı hazırlık maçı 5-1 bitti. 41. dakika golünü Brezilya'dan transfer Dos Santos attı.

Abone ol

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaştığı Boluspor'u 5-1 mağlup etti. Goller; 8 ve 72'de Alex, 41'de Dos Sontos, 59'da Bilica ve 84'de Güiza'dan geldi. Boluspor'un golünü ise 90. dakikada penaltıdan Erdem attı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 30 Temmuz Perşembe günü Macaristan'ın Honved takımını konuk edecek Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Boluspor ile yaptığı hazırlık maçını 5-1 kazanarak olumlu izlenimler bıraktı.

Almanya'da yaptığı hazırlık maçlarıyla geçen kamp döneminin ardından, 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi Boluspor ile hazırlık karşılaşmasına çıkan sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Christoph Daum, aynı zamanda takıma yeni katılan Dos Santos ve Cristian'ı da deneme fırsatı buldu.

İkinci yarıya 2 oyuncu değişikliğiyle başlayan Alman teknik adam, 74. dakikada kaleci Volkan Demirel dışında diğer isimleri de değiştirdi.

DOS SANTOS GOLLE BAŞLADI


Fenerbahçe'nin yeni transferi Brezilyalı Dos Santos, takımıyla çıktığı ilk maçında golle buluştu.

Maçın 41. dakikasında ceza alanının dışından sert vuran Brezilyalı sol kanat oyuncusu, şık bir golle fileleri havalandırdı.

İlk dakikalarda sol kanattaki birkaç bindirmeyle dikkat çeken Dos Santos, sarı-lacivertlilerin 8. dakikada Alex ile bulduğu golde de ceza alanına topu taşıyan isim oldu.

Dos Santos, 16. dakikada Alex'in ceza alanında şık pasında, takım arkadaşının vereceği pası tahmin edemeyip topu rakibine kaptırdı ve henüz uyum döneminde olduğunu da gösterdi.

Maçın ikinci yarısında oyuna giren Cristian ise ön liberodaki görev bölgesindeki olumlu hareketleri ve mücadelesiyle takım arkadaşlarına güven verdi.

57. DAKİKADA ÇIKAN TARTIŞMA


Maçta Fenerbahçe'de sahaya kaptan olarak Gökhan Gönül çıktı.

57. dakikada bir pozisyon sonrasında Fenerbahçeli Kazım ile Bolusporlu Hüseyin tartışma yaşadı. İtişen iki futbolcudan Hüseyin'i, maçın yakın bölgedeki yardımcı hakem uyardı. Daha sonra maçın hakemi Volkan Bayarslan iki futbolcuyu yanına çağırarak konuştu.