BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.435,44
HABER /  DÜNYA

3 saatte 3 helikopter kazası

Gün içinde üç saatte üç ayrı helikopter kazası yaşandı. Kazalar, Ankara, Mardin ve Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleşti.<br/>Türkiye bir günde iki he...

Abone ol

Gün içinde üç saatte üç ayrı helikopter kazası yaşandı. Kazalar, Ankara, Mardin ve Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleşti.
Türkiye bir günde iki helikopter kazasıyla sarsıldı. Bir helikopter kazası haberi de Yavru Vatandan geldi. Kazalarda şu ana kadar 4 asker şehit oldu, biri asker 2 kişi de yaralandı.

ANKARA
Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında 4 asker şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, eğitim uçuşu yapan askeri helikopter Ankara-Konya Yolu yakınları Oğulbey köyü ile Yavrucuk köyü arasında yüksek gerilim hattına takılarak düştü. Alınan ilk bilgilere göre, 4 asker şehit oldu. Helikopterin enkazında bulunan şehitlerin naaşları çıkarıldı. Kazada 1 askerin de yaralandığı öğrenildi.

MARDİN
Mardin’in Ömerli ilçesinde askeri helikopter düştü. Ömerli ilçesine bağlı Kutluca köyü yakınlarında askeri bir helikopter düştüğü belirtildi. Çevrede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

KKTC
Lapta’da ilaçlama yapan helikopterin düştüğü bildirildi.
Polisten alınan ilk bilgiye göre, ilaçlama yaptığı sırada elektrik tellerine çarpan helikopter, saat 12.00 sıralarında İşitme Engelliler Okulu’nun üst taraflarındaki bayrağın yakınlarına düştü.
(İHA)