BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

3 milyonluk akıllı telefon çalanlar yakalandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde piyasa değeri 3 milyon değerinde olan akıllı cep telefonu, televizyon ve mikrodalga fırından oluşan eşyaları çalan 3 kişi yakalandı.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, 16 Nisan 2014 günü Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir kargo şirketine ait depodan nakliyat şirketine ait bir kamyona yüklenen piyasa değeri yaklaşık 3 milyon TL değerinde akıllı cep telefonu, televizyon, mikrodalga fırın E.Y’nin şoförlüğünde gideceği yere götürülmeyip, R.A. ve M.H. ile birlikte piyasaya satılmak istendi.

Polisin yaptığı çalışma sonucu 22 Nisan 2014 günü bahse konu araç ve 12 adet Samsung marka televizyon, 49 adet mikrodalga fırın bulunarak sahibine teslim edilirken, zanlılar da yakalandı. Polis, şahısların çaldığı telefonlardan piyasa değeri 2 milyon TL değerinde 850 adet Samsung Note3 ve Samsung S5 marka cep telefonlarını da şüphelilerin gösterdiği yerde bularak müştekisine teslim etti. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen kamyon sürücüsü E.Y. ile R.A. ve M.H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, çalınan diğer malzemelerin bulunabilmesi için çalışmalar devam ediyor.