BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.527,78
HABER /  GÜNCEL

Okmeydanı’nda müdahale

Okmeydanı’nda PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H ile DHKP-C’nin birlikte düzenlemek istediği korsan gösteriye polis müdahale etti. <br/>Şark ...

Abone ol

Okmeydanı’nda PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H ile DHKP-C’nin birlikte düzenlemek istediği korsan gösteriye polis müdahale etti.
Şark Kahvesi’nin alt sokaklarında bir araya gelen bölücü terör örgütü PKK’nın gençlik kolları YDG-H ile DHKP-C üyeleri ortak korsan gösteri düzenledi. Ortak eyleme müdahale eden çevik kuvvet ekipleri, taş ve sopalarla saldıran göstericileri TOMA aracından sıkılan tazyikli su ve biber gazıyla geri püskürttü. Müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan yüzleri maskeli göstericiler, burada yol ortasına devirdikleri çöp konteynırları ve tahta parçalarını ateşe verdi. Grubun gösterileri sürerken, polis ara sokaklara girerek göstericileri dağıtmaya çalışıyor.
Gerginliğin hakim olduğu bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin merkezden yapılan telsiz anonslarıyla dikkatli olmaları konusunda sık sık uyarılar yapıldı.
(İHA)