BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.395,22
HABER /  GÜNCEL

3 günlük bebek, bodruma terk edildi

Ankara'da, üç günlük bebek, bir apartmanın bodrumuna terk edilmiş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan bebeğin ailesi aranıyor

Abone ol

Ankara'da bir apartmanın bodrum katında kimsesiz erkek bebek bulundu. İki veya üç günlük olduğu tahmin edilen bebeğin ağlama seslerini duyan apartman sakinleri, durumu polise bildirdi. Kimin tarafından bodruma bırakıldığı bilinmeyen bebeğin yüzü ve ellerinde soğuk havadan dolayı morarmalar tespit edildi. Polisin kucak açtığı minik bebek hastanede tedavi altına alındı.


Olay, dün akşam saatlerinde Güventepe Mahallesi 594. Sokak 5/6'da meydana geldi. Apartmanın bodrum katındaki ağlama seslerini duyan bir vatandaş durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, vakit kaybetmeden belirtilen adrese geldi. Bodrum katta yapılan incelemelerde elektrik sayaçlarının altında battaniyeye sarılı bir bebek bulundu. Polis ekipleri, soğuktan yüzü ve ellerinde morarmaların olduğu bebeği Şentepe Polis Merkezi'ne götürdü. Buraya çağrılan 112 Acil Servis ekipleri de bebeğin sağlık durumunu inceledi. Bebeğin kordon ve göbek bağınının kesildiği tespit edildi. Sağlık ekipleri bebeği ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Çocuk Acil Servisi'ne götürdü.

POLİS, BEBEĞE 'MUSTAFA' İSMİNİ VERDİ

Apartmanın bodrumunda bulunarak polis merkezine getirilen kimsesiz bebeğe polis ekiplerinin Mustafa ismini verdiği öğrenildi. Ekiplerin kucak açtığı Mustafa bebek, hastanede doktorların gözetimi altında tutuluyor. Polis, bebeğin kim veya kimler tarafından terk edildiğini bulmak için inceleme başlattı.