BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

26 yıllık eşine yaptığı pes dedirtti!

Emekli güvenlik görevlisi Aliseydi Aşan, eşi 44 yaşındaki Hüsne Aşan'ı önce tekme tokat dövdü bununlada yetinmedi ve...

Abone ol

Antalya'da emekli güvenlik görevlisi 50 yaşındaki Aliseydi Aşan, kasiyerlik yapan eşi 44 yaşındaki Hüsne Aşan'ı döverken uyguladığı şiddeti, iddiaya göre 18 yaşındaki sevgilisi Z.İ.'ye görüntülü 3G sistemiyle cep telefonundan izletti.

Boşanma davası açan 2 çocuk annesi Hüsne Aşan, 30 bini manevi olmak üzere 60 bin lira tazminat talep etti. Hüsne Aşan'ın avukatı, Aliseydi Aşan'ın sevgilisi olan Z.İ.'nin de cezalandırılmasını istediklerini belirterek, "Müvekkilime uygulanan şiddeti canlı izleyip, 'Az dövüyorsun, daha çok vur' diyerek tezahüratta bulunduğu için azmettiricidir" dedi.

CANLI CANLI DAYAK

26 yıllık evli ve 2 çocuklu Aşan çifti arasında geçimsizlik başladı. İddiaya göre ehliyeti olmayan sevgilisi Z.İ.'ye otomobil kullandırırken polise yakalanan Aliseydi Aşan, kendilerini ihbar ettiği iddiasıyla eşi Hüsne Aşan'ı dövdü. Bu sırada cep telefonunun görüntülü 3G uygulamasını açan Aliseydi Aşan, eşini dövmesini telefondaki sevgilisi Z.İ.'ye izletti.

Hüsne Aşan, avukatı aracılığı ile Antalya 6'ncı Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açarak 30 bini lirası manevi olmak üzere 60 bin lira tazminat istedi. Mahkeme, önleyici tedbir kapsamında Aliseydi Aşan hakkında evden uzaklaştırma kararı verdi.

DAYAK SIRASINDA 'DAHA ÇOK VUR' TEZAHÜRATI

Boşanma davası sürerken Hüsne Aşan'ın avukatı Özlem Akgüç, "Biz aynı zamanda kocasının sevgilisi olan Z.İ.'nin de cezalandırılmasını istiyoruz. Z.İ. özellikle bir kadına yakışmayacak şekilde müvekkilime uygulanan şiddeti canlı izleyip, 'Az dövüyorsun, daha çok vur' diyerek tezahüratta bulunduğu için azmettiricidir. Evli erkekle olan birlikteliği nedeniyle bir yuvanın yıkımına neden olduğu gerekçesiyle onun da tazminata hükmedilmesini isteyeceğiz" dedi.

BOŞANMIŞ OLARAK TANITMIŞ

Yaşadıklarını gözyaşlarına hakim olmaya çalışarak anlatan Hüsne Aşan, şunları söylerdi:

2.20120414163917.jpg"İlk çocuğum doğduktan sonra şiddet görmeye başladım. Bu kızla tanıştıktan sonra kocamın şiddeti daha da arttı. Çocuklarıma da şiddet uyguluyor. Bana, 'Siz çalışacaksınız, ben onunla yiyeceğim. Kızın ailesinin de haberi var, biz birlikte yaşayacağız' diyordu. Kızın ailesinin telefonunu buldum. Kendisini boşanmış olarak tanıtmış, benim Bursa'da yaşadığımı söylemiş. Olaydan önce evimizdeki plazma televizyonumuz ve bilgisayarımız vardı, onu götürüp sattı. Onun parasıyla kendisine ve o kıza 3G'li telefon aldı."

"AĞZIM BURNUM KAN İÇİNDE"

Hüsne Aşan, yediği dayağın telefonla canlı olarak kocası tarafından sevgilisine izlettirildiği geceyi gözyaşları içinde şöyle anlattı:

"O akşam eşim eve geldi. Cep telefonunu açmış, 3G'li telefonla canlı yayında gösteriyor. Beni yumrukluyor, ağzım burnum kan revan içinde, kız oradan bas bas bağırıyor 'Hani dövmüyorsun, görmüyorum' diye. Bana işkence yaptı. Eşim benim ağzımdan burnumdan akan kanı avucuna doldurdu ve kameraya karşı tutup, 'Görmüyor musun bak öldürüyorum' diyor ve beni kameraya karşı durdurarak dövüyordu. Sonra bayılmışım. Hastanede gözlerimi açtım. Hastane polisine, 'Merdivenden düştü' demiş. Bu sırada suratıma flaş patladı. Meğer kız hala inanmıyormuş, benim fotoğrafımı çekmiş suratım darmadağın halde, onu kıza gönderiyor. Bu arada kızım geldi. Polise haber verdi. Biz karakola gittik ve şikayetçi olduk. O kızdan da şikayetçi oldum."

YENİ BİR HAYAT

Artık çocuklarının büyüyüp meslek sahibi olduğunu, kendisinin de çalıştığını belirten Hüsne Aşan, "Kendime yeni bir hayat kurmaya çalışacağım. Eskiden hiç kimsem yoktu. Çocuklarım küçüktü, kimsesizdim. Şimdi çocuklarım büyüdü. Kızım 25, oğlum 23 yaşında. Hepimiz çalışıyoruz. Artık çocuklarımın gece gündüz çalıştığı parayı Z.İ.'ye yedirmeyeceğiz" dedi.

HEM ZORLA FUHUŞ YAPTIRDILAR HEM DE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmit'te polisin düzenlediği operasyonda, Türk ve yabancı kadınlara iş vaadiyle otel ve masaj salonlarında zorla fuhuş yaptırdıkları, yapmak istemeyenleri tabanca ile tehdit edip saç ısıtıcıları ve sigarayla işkence yaptırdıkları öne sürülen 2'si kadın 13 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerden, tehditle fuhuş yaptırıldığı öne sürülen 4'ü yabancı 26'sı Türk 30 kadının şikayetçi olduğu belirtildi.

İhbar ve şikayetleri değerlendiren Kocaeli Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri operasyon düzenledi. 4'ü yabancı 26 kadına iş bulma vaadiyle otel ve masaj salonları ile evlerde fuhuş yaptırdıkları öne sürülen, aralarında bir de otel sahibinin bulunduğu Osman H., Bayram D., Çiğdem D., Mehmet M., Sevgi K., Ferdi B., Oya M., Abdullah K., Mehmet G., Sinan I., Selçuk Ç., Ömer K., Tevfik I. gözaltına alındı. Bu kişilerin dışında 6 şüphelinin daha gözaltına alınmasına rağmen bunların savcılık tarafından ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı belirtildi.

Aralarında nikahlı eşine baskıyla fuhuş yaptırdığı öne sürülen bir kişinin de bulunduğu şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra bu sabah Kocaeli Adliyesi'ne sevkedildi.

 

BU AİLE SIRRA KADEM BASTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Gaziantep'te eşinden boşanan ve yerel yayın yapan gazetesini 4 yıl önce satıp İstanbul'a yerleşen 45 yaşındaki Emine Düzkaya, düğün hazırlıkları için geldiği memleketinde 27 yaşındaki oğlu Çağan Özoğlu ve 22 yaşındaki gelini Özlem Aslan Özoğlu ile ortadan kayboldu. Polis, gelinin ailesinin otomobilinde yaptığı incelemede 'kan benzeri' lekeler saptadı

İddiaya göre işsiz Çağan Özoğlu, 1,5 yıldır arkadaşlık yaptığı Özlem Aslan Özoğlu'nun hamile kalması üzerine resmi nikah kıydırıp, düğün hazırlıkları için annesi Emine Düzkaya'yı çağırdı. 3 Mart'ta Gaziantep'e gelen anne Emine Düzkaya, oğluyla birlikte gelinleri Özlem Aslan Özoğlu'nun ailesinin evine giderek, düğün tarihi ve diğer hazırlıklarla ilgili görüştü. Bu görüşmenin ardından evden ayrılan anne, oğlu ve gelinlerinden bir daha haber alınamadı. Düzkaya, Özoğlu ve Aslan aileleri polise kayıp başvurusunda bulundu.

TELEFONLARINI ÇÖPTE BULMUŞLAR

Harekete geçen Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 3 kişinin cep telefonlarını takibe aldı. Anne ile oğlunun telefonların sinyallerine Karşıyaka semtinde ulaşan polis, cihazları kullanan kişileri gözaltına aldı. Telefonların sim kartının şifresiz olduğu ve şüphelilerin telefonları çöp kutusunda buldukları ve bu şekilde kullandıkları ortaya çıktı. Gözaltına alınan bu kişiler serbest bırakıldı.

OTOMBİLDEKİ LEKELER İNCELENECEK

Polisin sorguladığı Özlem Aslan Özoğlu'nun ailesi ise ifadelerinde Emine Düzkaya ve oğlunun evlerine gelip, düğünle ilgili görüştüklerini ve daha sonra kızlarıyla birlikte ayrıldıklarını söyledi. Polis, kızın ailesinin otomobilinde bulduğu 'kan benzeri' lekelerden örnekler alıp, DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Emine Düzkaya'nın yüksek miktarda borcu bulunduğu, Çağan Özoğlu ile Özlem Aslan Özoğlu'nun resmi nikah kıydırmasının kızın ailesinin onayı alınmadan yapıldığı, bu nedenle iki aile arasında gerginlikle yaşandığı öne sürüldü. Polis, kayıpların bulunması için çok yönlü araştırmasını sürdürüyor.
 

BURSA'DA VİNÇ FACİASI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Bursa'da Korupark evlerinde devam eden ek inşaat sırasında çok katlı binalara malzeme taşıyan yaklaşık 25 metre yüksekliğindeki vinç koptu. Olayda vinç operatörü hayatını keybederken aşağıda bulunan dört işçi ise hafif şekilde yaralandı.

Osmangazi ilçesi Emek Mahallesinde saat 20.00 sıralarında Korupark evlerinde devam eden inşaat çalışmaları sırasında iş kazası meydana geldi. Çok katlı binalara malzeme taşıyan yaklaşık 25 metre uzunluğundaki vinç ortadan kırılıp koptu.

Büyük bir gürültüyle yere düşen ve facianın eşiğinden dönülen iş kazasında inşaatta çalışan işçiler, mahalle halkı, korku ve panik yaşadılar. Kazada ismi öğrenilemeyen vinç operatörü hayatını kaybederken aşağıda bulunan dört işçi hafif şekilde yaralandı. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

ÇOCUK PARKINDA KISKIVRAK YAKALANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Kadıköy'de çocuk yuvasından hırsızlık yapan bir kişi polis ekiplerinin geldiğini fark edince yuvaya ait oyun parkında bulunan kaydırağın altına gizlendi.

Hırsız polis ekiplerinin aramaları sonucu saklandığı yerde kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay dün saat 03.00 sıralarında Kadıköy 19 Mayıs Mahallesi İnönü Caddesi Mehbare Sokak üzerinde bulunan çocuk yuvasında meydana geldi. Mahalle sakinleri gece yarısı Özel Boncuk Gündüz Bakımevi'nden gelen sesler üzerine polise ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri çocuk yuvasının kapısının açık olduğunu gördü. Çocuk yuvasının çevresini saran polis ekipleri yuva ve bahçesinde arama yapmaya başladı.

KAYDIRAĞIN ALTINA GİZLENMİŞ

Arama yapan polis ekipleri, yuvanın oyun parkında bulunan kaydırağının altına saklanan bir kişiyi tespit etti. Kaydırağın altında polislerden saklanmaya çalışan şüpheli kelepçelenerek gözaltına alındı. Şüpheli polis merkezine götürülürken, polisler yaptıkları incelemede yuvanın bahçesinde bir çanta ve bir adet de teyp buldu. Yuvaya ait olduğu belirtilen malzemeler de polis merkezine götürülürken, şüpheli Cezmi Kılgı (22) 4 ayrı hırsızlıktan kaydının bulunduğu öğrenildi. Polise ihbarda bulunan mahalle sakini ise çocuk yuvasının 2 ay önce de hırsızlar tarafından soyulduğunu ve bir adet televizyon çalındığını söyledi. Kılgı polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan Kılgı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADLİYE ÖNÜNDE SİLAHLI SALDIRI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Karaman'da adliye önünde gerçekleştirilen silahlı saldırıda yaralanan polis memurlarından Ali Karakış'ın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Siyahser Mahallesi'ndeki adliye binası önünde gerçekleşen silahlı saldırıda ağır yaralanan polis memuru Ali Karakış (35), kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, 2'si polis 3 kişinin yaralandığı olayın iki aile arasındaki geçmişe dayalı bir husumetten kaynaklandığını bildirmişti.

Olay yerinden kaçan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÇAKMAK GAZI KABUSU GERİ DÖNDÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

BURSA'nın Mustafakemalpaşa ilçesi'nde, Endüstri Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Türker Burgur, satın aldığı çakmağın gazını soluyunca rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Burgur, yaşamını yitirdi.

Türker Burgur, dün saat 20.00 sıralarında kendisi gibi liseye giden dört arkadaşı ile bakkaldan gazını solumak için iki çakmak satın aldı. Daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Sırmalar Mevkii'nde açık araziye giden Türker Burgur, burada çakmaz gazı soluyunca rahatsızlandı. Düştüğü yerden kaldırılan Burgur, arkadaşlarının cep telefonu ile çağırdığı ambulans ile Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şuuru kapanan genç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Türker Burgur'un cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmaya Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. 

SOKAK ORTASINDA TECAVÜZ GİRİŞİMİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde başında kask olduğu belirtilen bir kişinin sokakta gördüğü kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Gebze İstasyon Mahallesi'nde akıl almaz bir olay yaşandı. İlaç yazdırmak için gittiği sağlık ocağından evine dönmek için çıkan H.A. (39), kendisine sessizce yaklaşan bir şahsın saldırısına uğradı. Başında kask olduğu ileri sürülen şahıs, kadını sokak ortasında yere yatırarak tecavüze kalkıştı. Çığlık atan kadını susturmak için darp eden şahıs, yakalanacağını anlayınca olay yerinden hızla uzaklaştı. H.A.'ın iddiası üzerine harekete geçen emniyet güçleri, şahsın bulunması için çalışma başlattı.