BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

26 aylık maaşa bedel televizyon

Bursa'da bir elektronik eşya mağazasında 20 bin TL’den satışa sunulan dev televizyonun fiyatı dudak uçuklatıyor.

Abone ol

Bursa'da bir elektronik eşya mağazasında 20 bin TL’den satışa sunulan dev televizyonun bir aylık taksidi bile hemen hemen iki asgari ücrete denk geliyor. 203 santimetre ekranlı televizyona, en çok futbol meraklıları ilgi gösteriyor.

AYLIK TAKSİDİ BİN 666 TL

Asgari ücretli bir işçinin yaklaşık 26 aylık maaşı tutarındaki televizyon için 12 ay taksit imkanı sağlanırken her taksit bin 666 TL’ye denk geliyor. Söz konusu zincir teknoloji mağazasının genel müdürü Hasan Vatan, dünyanın en büyük full HD LED televizyonlarından biri olan 80 inç (203 santimetre) ebadındaki televizyonun, 20 bin liradan satışa sunulduğunu söyledi.

Vatandaşların, mağazada dolaşırken ilk olarak bu televizyonu fark ettiğini belirten Vatan, “Dünyadaki en büyük televizyonlardan biri. Futbol maçları için ideal. Maçları büyük ekranda seyretmek isteyenler, projeksiyon cihazı kullanıyordu. Bir asgari ücretlinin bu televizyonu alabilmesi için iki yıldan fazla çalışması lazım. Her ürünün alıcısı var, müşterilerimiz de ilgi gösteriyor. İlk geldiği zaman 40 adet satılmıştı, şimdi o kadar olmasa bile satılıyor.” dedi.