BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Emir'in yolu narkotikten geçiyor!

Uyuşturucudan gözaltına alınan Çağatay Ulusoy, yıldızının parladığı Adını Feriha Koydum dizisinde de benzer bir sahneyi rol icabı yaşamıştı.

Abone ol
GAZETECİLER.COM- Haber merkezlerini alarm dıurumuna geçiren uyuşturucu operasyonu ünlü dizi oyuncularını da vurmuştu. Gözaltına alınan ünlü oyuncular arasında yer alan Emir'in Yolu'nun baş rol oyuncusu Çağatay Ulusoy ilginç bir "deja vu" yaşamış oldu.
 
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda aralarında Cemal Hünal, Cenk Eren, Çağatay Ulusoy gibi ünlü isimlerin de bulunduğu bir çok kişi gözaltına alındı. Ancak bu isimler arasında Çağatay Ulusoy için özel bir not düşmek gerekiyor.

Genç oyuncu reyting rekorları kıran dizisi Adını Feriha Koydum'da ga uyuşturucudan gözaltına alınmıştı. Dizide Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy bir uyuşturucu operasyonunda göz altına alınıyor ve daha sonra serbest bırakılıyordu. Ulusoy'un canlandırdığı karakter dizinin o bölümünde serbest bırakıldıktan sonra "Adamlar beni öyle bir sorguladılar ki  resmen uyuşturucu satıcısı ilan ettiler" demişti. İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün gerçek hayatta gerçekleştirdiği operasyon sonrası oluşan görüntüler ise dizideki o sahneleri hatırlattı...