BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.500,04
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın o sözleri kafaları karıştırdı!

Başbakan Erdoğan'ın kabine revizyonuyla ilgili sözleri kafaları karıştırdı

Abone ol

İNTERNETHABER- Erdoğan'ın kabine revizyonuyla ilgili açıklamalarındaki bir detay kafaları karıştırdı. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, kabine revizyonu haberini imza töreninde, kendisine uzatılan bilgi notuyla öğrenmiş, hatta habere inanmamış koruma müdürüne doğru mu diyerek teyit ettirmişti!


BAŞBAKAN'DAN REVİZYONA İLK YORUM

Erdoğan, yaptığı kabine revizyonunun ardından ilk kez konuştu : "Kabinede eğer değişimi gerektiren bir şeyi yakalıyorsanız, sevk-i idareci olarak da bunu yapmak zorundasınız."  (DEVAMI)

başbakandan-kabine-revizyonuna-ilk-yorum.jpg

ERDOĞAN CHP'Yİ SÖZCÜ'NUN BU MANŞETİYLE VURDU

Erdoğan, kayırmacılık anlamına gelen asabiyeti sinirlilik olarak anlayan gazeteyle dalgasını geçti. (DEVAMI)

erdoğan-chpyi-sözcü-ile-vurdu.jpg


İşte bu görüntülerin yayınlanmasından sonra Erdoğan, o görüntülerin aksine, kabine değişikliği öncesi tüm bakanlarını aradığını ve bilgilendirme yaptığını söyledi.

İdris Naim Şahin, Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesini unuttu mu? İçişleri Bakanlığı görevinden alınan İdris Naim Şahin'in kabine revizyonu haberini, memleketi Ordu'da yaptırılacak okulun imza töreninde öğrendiği belirtilmişti.

İMZA TÖRENİNDE UZATILAN NOT...

TOBB ile Ordu Valiliği arasında 32 derslikli Ordu TOBB Endüstri Meslek Lisesi yapımı için protokol imza töreni esnasında İdris Naim Şahin'e koruması, kabine değişikliğine ilişkin bir not uzattı. 
 
Kendisine uzatılan notu okuduktan sonra, bir kaç saniye duraksıyan Şahin'in o anlarda yüzü düştü. Kameralara da yansıyan bu görüntünün ardından Şahin, korumasına dönerek "Doğru mu?" diye sordu.

ŞAŞKINLIK YAŞADI, SORULARI CEVAPLAMADI

Şahin, notu teyit ettirdikten sonra yanına gelen korumayla bir süre konuştu. Şaşkın olduğu her halinden belli olan Şahin, imza törenine devam etti ancak kendisine yöneltilen hiçbir soruyu cevaplamadı. 

ERDOĞAN BUGÜN AKSİNİ SÖYLEDİ

İşte o görüntüler, Şahin'in kabine revizyonundan o dakikalara kadar haberinin olmadığı şeklinde yorumlanmıştı.

Başbakan Erdoğan ise katıldığı televizyon programında, söylenenlerin aksine, tüm bakanları kabine revizyonunu yapmadan aradığını söyledi. Görevden alınacak dört bakanı da aradığını ve değişiklikle ilgili bilgilendirme yaptığını anlatan Erdoğan, bakanlıklardaki politikaların değişmeyeceğini söyledi.