BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

25 yıllık ustanın kadınları taklit videosu rekor kırdı

25 yıllık ustadan kadınlara fazla deterjan fırçası. Beyaz eşya tamircisi, fazla deterjanın çamaşır makinalarına verdiği zararı anlattığı kadınları taklit videosu rekor kırdı.

Abone ol

Ankara’nın Sincan ilçesinde 25 yıllık beyaz eşya tamircisi olarak çalışan Fatih Bank’ın sosyal medya hesabı üzerinden fazla deterjan kullanımı konusunda paylaştığı görüntüler yüz binler tarafından izlendi.

Bank, çamaşır makinasının zarar görmemesi ve çamaşırların daha iyi yıkanması için bir çay bardağı deterjanın yeterli olacağını aktardı.

Kendi tarzıyla kadınlara sitemde bulunan Bank, fazla deterjan atmanın çamaşırları daha iyi yıkamayacağını ve makinaya zarar vereceğini söyledi. Bir çay bardağı deterjanın çamaşırların temizlenmesi için yeterli olacağını aktaran Bank, “Sana mı kaldı nereden biliyorsun çok deterjanla çamaşırların temiz yıkanacağını” diyerek kadınlara tepkisini dile getirdi.

“Kocanızın parası çok al deterjanı, al deterjanı” diyerek fırçasına devam eden Bank, kadınlara, “Beni sinirlendirmeyin kız” diyerek sitemine devam etti.

Bank’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı diğer görüntülerde ise banyolara kurulan çamaşır makinalarının nemden gördüğü zarar anlatılıyor. Eline aldığı hortumla çamaşır makinasını baştan aşağı yıkayan Bank, banyoda duran çamaşır makinasının nemden gördüğü zarar ile çamaşır makinasının suyla yıkanmasında gördüğü zararın aynı olduğunu söyledi.