BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,04
HABER /  GÜNCEL

25 Yıl sonra inandırabildi

Polis tarafından başka bir şeyi gizlemek için tecavüze uğradığını söylediği iddia edildi, hayatı alt üst oldu ve şimdi haklı çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Önce polis inanmadı, sonra ailesi. Tecavüze uğrayan kadını suçlu buldu hepsi. 25 yıl önce başından geçen bu olay yüzünden bütün hayatı değişen kadına sonunda inandılar.

İlk oğlunu doğurduktan bir kaç ay sonra, bir yabancı tarafından tecavüze uğrayan Michelle Weeks, böyle bir durumun bir kadının yaşayabileceği en kötü şey olduğunu söylüyor.

Bir süre bu durumu kimseye söylemeden kendi başına altından kalkmaya çalışan Michelle, sonunda dayanamayıp polise başvurdu. 19 yaşında yaşadığı bu korkunç olayla baş edemedi.

Yeni doğan oğlu rahatsızlanınca evlerine 20 dakka mesafede olan hastaneden ilaç almaya çıkan Michelle, yolu yarıladığında birinin onu takip ettiğini anlar. Peter Harfiels tarafından tenha bir yere zorla götürülen ve tecavüze uğrayan kadına ne polis ne de ailesi inanmaz.

Yıllar süren bir hukuk mücadelesinden sonra, 44 yaşında adalet yerini buldu. Suçlu Peter Harfields 6 yıl hapse mahkum edildi.

"Her şeyim vardı, ama onun yüzünden sahip olduklarımdan vazgeçmek zorunda kaldım ve tüm ailemi kaybettim" diyen Michelle, artık huzur içinde yaşayacağını söylüyor.