BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

21 Aralık'tan sonrası felaket

Ufolog Haktan Akdoğan, katıldığı canlı yayında 2013 tarihinde başlayacak olan felaketler hakkında açıklamalarda bulundu

Abone ol

İNTERNETHABER.COM Skytürk ekranlarına konuk olan Ufolog Haktan Akdoğan, 21 Aralık kıyamet senaryolarını değerlendirdi. Akdoğan, 2013 ve 2017 yılının çok sancılı bir dönem olacağını açıkladı.

"2013 ve 2017 arası devinimlerin hızlanacağı, deprem ve volkanik aktivitelerin olacağı sene aralığı. Dejereasyonun son noktası..."

Haktan Akdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

UFOLAR GÜNYÜZÜNE ÇIKIYOR

Dünya'da hızla değişimler yaşanmaya başladı. Artık UFO'lar ve dünya dışı yaşamlar konusunda araştırmalar ve gözlemler arttı. Eskiden saklanan UFO dosyaları artık gün yüzüne çıktı ve açıklanmaya başlandı.

ÇOK SANCILI BİR SÜREÇ VAR

Değişimler insanlarını DNA'sını bile değiştiriyor. Bunu NASA'da açıkladı. Bunlar pozitif anlamda değişimler. Önümüzde güzel bir süreç var. Ama bu sürece girebilmek için çok sancılı bir süreç geçirmeliyiz.

DEPREMLERİN SENESİ

2013 ve 2017 arası devinimlerin hızlanacağı, deprem ve volkanik aktivitelerin olacağı sene aralığı. Dejereasyonun son noktası.  Bu süreçte inanç sistemleri dahi yeniden yapılanacak. İnançlar şuan güç odakları tarafından yanlış yönlendiriliyor.

TÜM ZAMANLARIN EN ÖNEMLİ SÜRECİ

Biz bu değişimleri olumlu algılıyoruz. Bu süreç çok önemli bir süreç. Tüm zamanların en önemli süreci.

İNSANLAR UYKUDAN UYANACAK

Kıyamet bir son değil, ağaya kalkmadır. İnsanlık şu an uyumakta. Bu enerji insanları uyandıracak tesiri yaratacak. İnsanlar sorgulamaya başlayacak, fiziksel anlamda değişecek. Bu dönemde İnsanlar baş dönmesi mide bulantısı hissedecek, içleri patlayacak gibi olacak. Tedirgin olmasınlar toprakla bolca zaman geçirsinler. Önümüzde sarsıcı dönemler var.

SAVULACAĞIZ, DENGEDE KALMALIYIZ

Sadece Şirince özel değil. Dünyanın heryeri özel, heryeri güzel. Dünyada manyetik alanın kuvvetli olduğu yerler var. Dünyanında bazı noktaları var. Bu örümcek ağları gibi L hatları var. Bu yüksek frekanstaki enerjiler, dünyanın heryerini sarmakra. Şehirleşmenin çok olduğu bölgelerde parazitler daha fazla. Bu süreçte topraklama inanılmaz önemli. Biraz savrulacağız, dengede kalmalıyız. 21 Aralık'ta herşey normal geçecek. 22 Aralık'ta yine burada olacağız.