BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.477,55
HABER /  GÜNCEL

2017 polis tayinleri açıklandı!

Polis tayinleri 2017 sonuçları açıkladı. Emniyet Müdürlüğü'nün açıkladığı tayin sonuçlarına göre polisler yeni görev yerlerini öğrenecek. İşte detaylar...

Abone ol

Her yıl Mayıs-Haziran döneminde gerçekleştirilen Emniyet tayinleri beklentisi devam eden personeller, Emniyet Müdürlüğü'nün açıkladığı tayin sonuçları ile yeni görev yerlerini öğrendi. Emniyet personellerine hangi şehre atandıkları bilgisi kısa mesaj olarak iletildi.

Emniyet şark tayin sonuçlarını öğrenmek isteyenler, kendilerine gönderilen SMS'ten bu bilgiyi alabiliyor. Ayrıca Polnet sisteminden de tayin atama sonuçları öğrenilebiliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğünde, 2017 yılı genel atama dönemi kapsamında başkomiser, komiser, komiser yardımcısı, başpolis ve polis memurlarından bazılarının 1. hizmet bölgesinden 2. hizmet bölgesine ve 2. hizmet bölgesinden 1. hizmet bölgesine atamaları ile aynı bölgedeki personelin yer değiştirme işlemleri tamamlandı. Ataması yapılan personel Pol-Net sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine ulaşabilecek. 2. sınıf, 3. sınıf ve 4. sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki personelin atama ve yer değiştirme işlemleri ise Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısının tamamlanmasının ardından yapılacak. Yüksek Değerlendirme Kurulunun çalışmalarını önümüzdeki hafta sonuçlandırması bekleniyor.