BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

2012 çocuğun sünnet şöleni

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “2012 Yılında 2012 Çocuğa Sünnet” kampanyası çerçevesinde sünnet olan çocukların eğlence dolu şöleni için geri sayım başladı.

Abone ol

Başkentli çocukların erkekliğe ilk adımlarında yanında olan Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği sünnet şöleni 1 Eylül Cumartesi günü Altınpark’ta yapılacak.

Birbirinden değişik etkinliğin yer alacağı şölende ünlü sanatçı Alişan, çocukları ve ailelerini doyasıya eğlendirecek.
Erkekliğe ilk adımı atan çocukların yürekleri şimdi büyük sünnet şöleni için atıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin gelenekselleştirdiği, tüm Türkiye’ye örnek olan toplu sünnet organizasyonu, bu yıl da yoğun ilgi gördü. Dar gelirli ailelerin hayatlarını biraz olsun kolaylaştıran sünnet kampanyası çerçevesinde Haziran ayı başından bu yana 2012 çocuk sünnet oldu.
sunnet.20120830103347.jpeg

DİKİŞSİZ SÜNNET STRESİ AZALTTI

Özel bir klinikte, dikişsiz, kanamasız, stressiz bir yöntemle gerçekleştirilen sünnet işlemi, çocukların duyduğu endişeyi palyaçolar, çocuk oyun alanları, yüz boyama ile en aza indirerek, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda yapıldı.
Klinikte ayrı muayenehanelerde en son teknik olan alisklamp yöntemi ile sünnet yapıldı. Estetik ve yatağa bağlı kalmadan yapılan bu işlem herhangi bir açık yara oluşmadığından dolayı dış ortamdan gelebilecek bir enfeksiyona karşı koruma sağlayarak, hijyenik özelliği ile de dikkat çekti. Hızlı bir işlem olduğu için çocuklardaki stresi en aza indirgeyen işlem, pansuman da gerektirmediği için velilere kolaylık sağladı.

SÜNNET ŞÖLENİ 1 EYLÜL’DE

Beklenenden kolay geçen sünnet operasyonu sonrası çocukların kalbi artık Cumartesi günü (1 Eylül) Altınpark’ta düzenlenecek büyük şölen için atmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ücretsiz olarak dağıtacağı sünnet kıyafetleriyle 2012 çocuğun bembayaz bir güzelliğe imza atacağı şölende, birçok sürpriz etkinliğin yanı sıra sanatçı Alişan, unutulmayacak bir konser verecek.