BIST 10.226
DOLAR 32,31
EURO 34,81
ALTIN 2.408,44
HABER /  MAGAZİN

Yıldız Tilbe kovuldu!

Yıldız Tilbe; Orhan Gencebay'a saygı albümü için, ona ait 'Aşkımı Sakla' adlı şarkıyı seslendirmişti. Tilbe, albüm çıkmadan şarkıyı Youtube'a yükleyince projeden çıkarıldı!

Abone ol

30 ÜNLÜ İSİMDEN BİRİYDİ

Kaderin böylesine yazıklar olsun! Orhan Gencebay'ın 60'ıncı sanat yılı nedeniyle özel bir albüm hazırlanıyor. Aralarında Tarkan, Ajda Pekkan, Nilüfer ve Sezen Aksu'nun da olduğu 30 ünlü, albümde Gencebay şarkılarını seslendirdi. Üzerinde aylardır titizlikle çalışılan albümde Yıldız Tilbe de 'Aşkımı Sakla' adlı şarkıyı yorumlamıştı.

ORHAN BABA ŞOKE OLDU

Tilbe, büyük gizlilik içinde hazırlanan projede, kendi okuduğu şarkının kaydını önce arabasında yakınlarına dinletip, bir de Youtube'a yükleyince kriz çıktı! Gencebay, "Şerefim" dediği albümün deşifre olmasıyla büyük şok yaşarken, yapımcı Poll Production ise sorumsuz davranışı nedeniyle Tilbe'yi albüm dışı bıraktı.

ALBÜMDEKİ SON BOMBA ŞAFAK

Gencebay'a saygı albümünün sürprizi ise Şafak Sezer. Ünlü komedyen, albümde mini bir stand-up yapıp ardından Gencebay'ın 'Ben Topraktan Bir Canım' eserini seslendirdi. Sezer, yaptığı mini şovda Almanya'da yaşayan Gencebay hayranı bir gurbetçi rolünde şarkıya başlayacak...