BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.410,98
HABER /  GÜNCEL

Evli işadamına inanılmaz tuzak

Manisa'daki bir barda garson olarak çalışan 24 yaşındaki Sinem C., kendine aşık ettiği evli işadamına tuzak kurdu ve...

Abone ol

Manisa'da bir kadın işadamına öyle  bir tuzak kurdu ki...Genç kadın zengin işadamını önce kendine aşık etti ardından ise...

Kent merkezindeki bir bara eğlenmek için yaklaşık bir ay önce giden evli işadamı A.İ., burada çalışan garson Sinem C. ile tanıştı. İddiaya göre, genç kadınla arkadaşlığını ilerleten işadamı A.İ., Sinem C.’nin kalması için bir ev kiraladı. İşadamı A.İ. ile sevgilisi, sık sık bu evde buluşup vakit geçirmeye başladı. İşadamını kendine aşık eden Sinem C., arkadaşlarıyla planladığı tuzağı uygulamaya karar verdi.

Geçen 17 Ağustos’ta, evli işadamı A.İ., sevgilisi Sinem C.’yi görmek için kiraladığı eve gitti. Bir süre sonra, kapının zili çaldı. İçeriye önce kendisini ’Sinem C.’nin ağabeyi’ olarak tanıtan 35 yaşındaki Turgay Ü., ardıdan da genç kadının sevgilisi olduğunu söyleyen 30 yaşındaki Erdal Ö. girdi. Şaşkına dönen işadamı biranda kendini aile kavgasının içinde buldu. İddiaya göre, Erdal Ö., Turgay Ü.’ye, "Ben bu kızla mı evleneceğim? Beni aldattınız. Size otomobil almıştım. Verim benim paramı" dedi. Bunun üzerine Turgay Ü. de "Ben otomobili 20 bin TL’ye sattım. Paranı ödeyemem" diye cevap verdi. Öfkeli gibi davranan Erdal Ö., işadamına saldırıp darp etmeye başladı. Bu sırada eve 27 yaşındaki Turgay G. ile Mehdi E. adlı iki kişi daha gelip, iki tarafı sakinleştirmeye çalıştı. Genç kızın yakınları gibi kendini tanıtan şüpheliler, tehditle A.İ.’den 25 bin TL ile otomobilini aldıktan sonra ortadan kayboldu.

Olayın şokunu üzerinden atan A.İ., bir süre sonra tuzağa düşürüldüğünü anladı ve polise gitti. Polis ekipleri, ’aşk çetesi’ adını verdiği grubun peşine düştü.

FARKLI KİŞİLERE AİT UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLER

Biri kadın toplam beş kişinin adreslerini belirleyen polis, dün sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Operasyonda ’aşk çetesi’nin 1’i kadın 5 üyesi yakalanırken, evlerinde yapılan aramalarda, içinde farklı kişilere ait uygunsuz görüntüler bulunan çok sayıda CD ele geçirildi. Şüphelilerin, söz konusu görüntülerle bir çok kişiden benzer yöntemlerle para almaya çalıştığı ifade edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan beş kişi bugün adliyeye sevk edildi.

GECE YARISI SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYINIZ
[PAGE] 7 EL ATEŞ AÇILDI

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şenol Sokak üzerinde, gece saat 00.05 sıralarında silahlı saldırı olayı meydana geldi.

Bir kişinin yaralandığı olay, edinilen bilgilere göre: şu şekilde gelişti; Arkadaşı F.T. ile birlikte bir barda eğlenen Serkan Yavuz, gece yarısı eve gitmek üzere yola çıktı. Yaya olarak yürüyen Serkan Yavuz ve arkadaşı Şenol sokak üzerine geldikleri esnada kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahlı saldırıya uğradı.
cinayet.20120830091055.jpeg

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler olay yerinden hızla uzaklaşırken, Serkan Yavuz’a 7 el ateş açıldığı belirlendi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri inceleme ekipleri yaptıkları inceleme sonunda olay yerinde 7 tane boş kovan buldu. Silahlı saldırıya uğrayan Serkan Yavuz Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Serkan Yavuz’un Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından silahlı saldırı sonucunda vücuduna 4 merminin isabet ettiği belirlendi. Silahlı saldırı olayını gerçekleştiren kişi yada kişiler gecenin karanlığından faydalanarak olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Ayaklarından ve elinden yaralanan Serkan Yavuz’un hayati tehlikesi bulunmazken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
 

'ÖFKEME YENİLDİM'

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYINIZ 
[PAGE]
KÖYLÜSÜNÜ ÖLDÜRMÜŞTÜ 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde önceki gün alacak-verecek meselesi yüzünden pompalı tüfekle vurularak öldürülen Cengiz Kökçü'nün katil zanlısı Ömer Faruk Koç tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi.
asdasdasd.jpeg

Cinayetin ardından Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Ömer Faruk Koç, geceyi emniyette geçirdikten sonra bugün Adliye’ye sevk edildi. Savcılığa ifade verdikten sonra tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilen edilen Ömer Faruk Koç çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. Alacak verecek konusundan çıkan tartışma sonunda köylüsünü öldüren Ömer Faruk Koç, Adliye çıkışında hayli bitkin görünürken gazetecilerin sorularına “Bir anlık öfkeme yenildim” cevabını vererek, yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. 

KADININ BAŞINA HALI DÜŞTÜ 

HABERİ DİĞER SAYFADAN TIKLAYINIZ
[PAGE]HALI 5. KATTAN DÜŞTÜ

Ümraniye'de caddede yürüyen kadının üzerine rüzgarın etkisiyle bir apartmanın 5'inci kat balkonundan halı düştü. Kafasından ve boynundan yaralana kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.
grtgtg.jpeg

, Arkadaşıyla birlikte caddede yürüyen kadının üzerine yıkanarak balkona asılan halılardan biri düştü. Düşen halının çarpmasıyla başından ve boynundan yaralanan kadın kanlar içinde yere yığıldı.

Yaralı kadını gören vatandaşlar yardıma koştu. İlk müdahaleyi yapan vatandaşlar talihsiz kadını bir sandalyeye oturttular. Daha sonra vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına boyunluk takıp ambulansla hastaneye götürdü. Polis ekipleri halı düşen balkonda başka halılarında bulunması nedeniyle vatandaşları uyardı. Yaralı kadının halıların sahibinden şikayetçi olduğu ancak ev sahibinin evde olmadığı öğrenildi.

14 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL İSTİSMARA TAHLİYE

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

20 SANIK TAHLİYE EDİLDİ

Sakarya'da 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuklu yargılanan 20 sanık tahliye edildi.Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya 20'si tutuklu, 15'i tutuksuz 35 sanık ile avukatları katıldı. Yaklaşık 15 saat süren duruşmanın ardından mahkeme heyeti, tutuklu sanıkların tahliyesine karar verdi.

Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, sanıklara yurt dışı yasağı koydu.

4 sanık hakkında yakalama kararı çıkarılırken, davanın içeriğine ilişkin de yayın yasağı kararı verildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında haziran ayında 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundukları ileri sürülen 35 sanıktan 20'si tutuklanmıştı. Firari kamu görevlisi hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı.