BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

2. yarıda üstümüze çok geldiler

Fenerbahçeli futbolcu Reto Ziegler, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası değerlendirmelerde buulndu

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Reto Ziegler, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri karşılaşmayı hak ederek kazandıklarını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluş Lig Tv'ye açıklamada bulunan Ziegler, Beşiktaş ile zor bir maç oynadıklarını belirterek, ''Öncelikle harika ve inanılmaz bir atmosfer yaratan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Zor bir maçtı. Beşiktaş eksik olarak buraya geldi. Kalitesi daha düşük bir takım olarak geleceği söylendi ancak tam tersi daha çok mücadele eden bir takım vardı karşımızda. Sonuna kadar fiziki olarak mücadele edilmesi gereken bir maç oldu ve hak ederek kazandığımızı söyleyebilirim'' diye konuştu.

Gol yemeden kazanmanın önemine dikkati çeken Ziegler, ''Futbolda 1-0 da kazanılabilir, ben bunu İtalya'da öğrendim. Ancak kendi sahanızda 2. golü bir an önce bulmanız lazım. İkinci yarıda rakip de daha çok üstümüze geldi, ancak defans açısından gol yemememiz de önemliydi'' ifadesini kullandı.