BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Carvalhal'in mağlubiyet bahanesi

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye deplasmanda mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Carlos Carvalhal sonucu değerlendirdi.

Abone ol

Beşiktaş'ın deplasmanda 2-0 kaybettiği Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulunan Carlos Carvalhal hem maçı hem de takımın durumunu değerlendirdi.

Yayıncı kuruluş Lig Tv'nin sorularını yanıtlayan Portekizli çalıştırıcı şunları söyledi: "Maçın özeti çok kısa ve net. İlk yarıda düşüncemiz savunmayı iyi yapıp hızla bir şekilde atağa çıkmaktı. Kornerden bir gol yedik maalesef. İkinci yarıya farklı bir şekilde başladık. Orta saha oyuncularımızı ofansif olarak görevlendirdik. Bir çok pozisyon bulduk. İkinci gol ise ofans olarak risk aldığımız bir dönemde yedik. Benim düşünceme göre galibiyeti hak eden taraf Beşiktaş'tı ama kazanan Fenerbahçe oldu. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu."

HEDEFİMİZ İLK DÖRT

Carlos Carvalhal ardı ardına alınan 3 mağlubiyet ile ilgisi kendisine sorulan soruya şu şekilde yanıt verdi: "Bu puanları neden kaybettik bunu anlamak lazım. Bunların sebeplerini biliyoruz. Zor dönemin üstünden gelmemiz gerekiyor. Hedefimiz Play-Off'lara katılmak için ilk 4 sırada yer almak. Sakin ve sabırlı olmamız lazım. Takım ve taraftarlar olarak dikkatli olmamız lazım. Bu haftayı çok zor bir şekilde geçirdik ancak bahanelere sığınmayacağım. Bir an önce kendimize gelmemiz gerekiyor."