BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,91
ALTIN 2.396,37
HABER /  GÜNCEL

2 üniversiteli kızın kabus dolu gecesi

Mersin'in Mut ilçesinden eğlenmek için Konya'daki arkadaşlarının yanına gelen üniversiteli kız, korkunç bir gece geçirdi.

Abone ol

Mersin'in Mut ilçesinden eğlenmek için Konya'daki arkadaşlarının yanına gelen üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Tuğba A., iddiaya göre barda tanıştığı erkek arkadaşının otomobilinden inmesinin ardından, geri manevra yapan indiği otomobil çaptı.

Kanlar içinde yere yığılan Tuğba A.'yı sakinleştirmek isteyip baş uçuna oturan arkadaşı 20 yaşındaki Burcu Ö.,de sinir krizi geçirdi. Üniversiteli iki kız hastaneye kaldırılırken, polis kaçan sürücünün yakalanması için başlattı.

BARDA TANIŞTIĞI KİŞİNİN OTOMOBİLİNE BİNDİLER

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Büyük İhsaniye Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Mersin Üniversitesi Mut Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü'nde okuyan bir grup kız öğrenci eğlenmek üzere Konya'daki arkadaşlarının yanına geldi. Gece yarısı arkadaşlarıyla birlikte bir bara giden öğrencilerden Tuğba A., barda Mükerrem isimli bir gençle tanıştı.

ÇARPIP KAÇTI

Sabah saatlerine kadar eğlenen Alper, bardan tanıştığı erkek arkadaşıyla birlikte çıkıp, otomobiline bindi. Bu sırada sınıf arkadaşı Burcu Ö. de, otomobilden inmesini söyledi. Otomobilden inen Tuğba A. ve Burcu Ö., tartışmaya başladı. Mükkerrem olduğu öne sürülen sürücünün kullandığı ve plakası alınamayan otomobil, iddiaya göre geri manevra yaptığı sırada Tuğba A.'ya çarptı. Tuğba A., kanlar içinde yere yığılırken, sürücü de otomobiliyle hızla olay yerinden uzaklaştı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Burcu Ö., kanlar içinde kalan arkadaşı Tuğba A.'nın baş uçuna oturup ambulans gelene kadar bekledi. Arkadaşını sakinleştirmek isteyen Burcu Ö. de sinir krizi geçirdi. Tuğba A. ve Burcu Ö., ambulansla Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan iki genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu, alkol metreyi üfleyemediği için ne kadar alkollü oldukları yapılacak kan testinden sonra tespit edileceği belirtildi.

Polis kaçan sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.