BIST 10.270
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,63
HABER /  DÜNYA

İlk kıyamet AK Parti grubunda kopacak!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Maya Takvimi’ne göre 21 Aralık’ta kıyamet kopacağı kehanetlerine esprili yanıt verdi

Abone ol

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Maya Takvimi’ne göre 21 Aralık’ta kıyamet kopacağı iddialarına ilişkin, “İlki TBMM’de kopacağı söyleniyor. Özellikle AKP grubunda kopacağı söyleniyor” esprisini yaptı.

TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ağbaba, “kıyamet” senaryolarına ilişkin, “İlkin Avustralya’da kopuyor kıyamet, yavaş yavaş geliyor yaklaşık 2 saat sonra Türkiye’de kopabilir. İlki TBMM’de kopacağı söyleniyor. Özellikle AKP grubunda kopacağı söyleniyor” dedi.

KIYAMETİN EN BÜYÜK ALAMETİ ODTÜ'TE YAŞANANLAR

Bu düzen böyle gitmez” diyen Ağbaba, “Kıyametin en büyük alameti aslında ODTÜ’de başladı, ODTÜ’de yapılan şeydir, kıyamet, aslında ODTÜ’de kopuyor” diye konuştu. AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner’e açtığı davayı kazandığını belirten Ağbaba, “29 Mart’taki saygısızca saldırı ve hakaretten sonra bir dava açmıştık. Bizim açtığımız dava dün kabul edildi. 7 bin 500 TL tazminata hükmedildi. Tazminat aldıktan sonra, Malatya’nın kayısılarını Ankara’da dağıtacağız. Malatya kayısısına katkıda bulunmak için Ankaralıların ağzının tatlandırılması için yapacağız” dedi.