BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,77
ALTIN 2.407,43
HABER /  GÜNCEL

2 çocuk annesine sokak ortasında infaz

İki çocuk annesi Sakine Akkuş sokak ortasında başından ve göğsünden vuruldu. Saldırgan izini kaybetti

Abone ol

Bahçelievler’de, iki çocuk annesi Sakine Akkuş sokak ortasında başından ve göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan kadın sağlık ekipleri olay yerine ulaşamadan hayatını kaybetti. Fail ise olay yerineden kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, saat 00.00 sıralarında Soğanlı Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden ayrılan Sakine Akkuş (26) babasının evine taşındı. Eski Edirne Asfaltı üzerinde yürürken, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından yolu kesilen Akkuş, göğsünden ve başından silahla vuruldu. Olayı gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Fail ise olay yerinden plakası alınamayan bir araçla kaçtı. Akkuş hayatını kaybetti. Polis, görgü tanıklarının ifadesi ve olay yerinde elde edilen bulgular doğrultusunda faili yakalamak için çalışma başlattı.
Bu arada, yakınları cinayetin Akkuş’un eski eşi tarafından işlenmiş olabileceğini ileri sürdü. Polis bu şikayeti de dikkate alarak Akkuş’un eski eşini aramaya başladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.