BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

19 yaşındaki genç gözünden vuruldu!

Markette çalışan 19 yaşındaki genç zeytin tenekelerine tekme attığı için uyardığı kişi tarafından tabancayla gözünden vurularak öldürüldü

Abone ol

Olay anı marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Çevre esnafı yaşanan olayı protesto etmek için kepenk kapattı, dükkanlarına Uğur Muşdal'ın fotoğraflarını astı.

Tezgahtar olarak çalışan Uğur Muşdal ile Ahmet Karabudak, işyerinin dışındaki zeytin ve peynir kutularına tekme atan kişileri uyardı. Bunun üzerine iki grup arasında önce sözlü tartışma çıktı. Daha sonra da bu tartışma kavgaya dönüştü.

İşyeri sahibi ile çevre esnafının araya girmesiyle kavga daha fazla büyümeden engellendi. İşyerinden ayrılan kişi yaklaşık 15 dakika sonra elinde silahla geriye döndü. Zanlı bu sırada tezgahta bulunan Uğur Muşdal'a 1 el ateş etti.

Sağ gözünden yaralanan Uğur Muşdal yere yığıldı. Saldırgan daha sonra Ahmet Karabudak'a yöneldi, ona da bir el ateş etti. Ahmet Karabudak yaralanmamasına rağmen kendisini yere attı. Saldırgan kaçarak izini kaybettirdi.