BIST 10.239
DOLAR 32,21
EURO 34,76
ALTIN 2.426,27
HABER /  MAGAZİN

Hadise yine paraya para demeyecek

Hadise, Kral TV gecesinde 4 ödül alan Ajda Pekkan'ı konser maratonunda solladı

Abone ol

Temmuz ayına kadar her gün konser verecek olan şarkıcı, bu yaz 5 milyon 400 bin lira kazanarak rekor kıracak.

geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kral TV ödül töreninde hiçbir kategoride aday olarak yer almayan Hadise, konser maratonunda tek başına yürüyor. Genç şarkıcı vereceği 72 konserle Ajda Pekkan'a fark attı. O Ses Türkiye'deki jüri üyeliği sonrası yıldızı parlayan Hadise'ye şu sıralar art arda konser teklifleri gelmeye başladı. Temmuz ayına kadar haftanın beş günü konser verecek olan şarkıcı bu dönemde tam 72 konser verecek. Konser başına 75 bin TL alan Hadise bu dönemde 5 milyon 400 bin TL kazanarak rekor kıracak.

ŞARKI SÖYLEMEYİ SEVİYORUM

Kral TV ödüllerinde 'En İyi Kadın Sanatçı', 'En İyi Albüm', 'En İyi Şarkı' ve Müyap Fiziki Satış ödülü olmak üzere 4 ödül alarak geceye damgasını vuran Ajda Pekkan ise bu yaz 15 konserde kaldı.

Meslektaşlarıyla ilgili konularda yorum yapmayı sevmeyen Hadise "Ben sadece şarkı söylemeyi seviyorum. sahnede olmak enerjimi artırıyor" dedi. Geleneksel 'bahar şenliklerine' hazırlanan öğrencilerin en çok tercih ettiği isimlerin başında gelen Hadise'nin ardından 60 konserle ikinci sırada Demet Akalın geliyor.

Reklamla da fark attı

Hadise reklam gelirlerinde de Pekkan'a fark attı. Pekkan İpekyol ile oluşturduğu Ajda Pekkan for Twist ile 1 milyon TL kazanırken, Hadise bir alışveriş sitesinin reklam kampanyası için 1.8 milyon lira aldı.