BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.390,09
HABER /  GÜNCEL

18 Ocak tatil mi? Yarın kar tatili olan iller

Yarın okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilirken, tatil olan illeri dakika dakika İnternathaber.com'dan takip edebilirsiniz.

Abone ol

Yarın 18 Ocak okullar tatil mi? Akşam saatlerinde Marmara'da etkili olan yağışlar nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da, yağışlar nedeniyle il genelinde eğitime bir gün ara verildiğini duyuruldu.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul Valiliği, etkisini arttırması beklenen kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa neden olmaması için kentte eğitim öğretime. yarın bir gün süreyle ara verildiğini bildirdi.

KOCAELİ'NDE KAR TATİLİ

Kocaeli'de kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere göre yoğun yağmurun ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşeceğinin, yarın gün boyu kar yağışının devam edeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Açıklamada, kar yağışının araç ve yaya ulaşımında yol açabileceği olumsuzluğa, mağduriyete yer vermemek için il genelinde anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 18 Ocak 2016 Pazartesi ara verilmesinin uygun görüldüğü ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

SAKARYA'DA OKULLAR TATİL

Sakarya'da olumsuz hava şartları nedeniyle taşımalı eğitim verilen okullar yarın tatil edildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, yoğun yağmurun ardından başlaması beklenen kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete yol açmaması için kent genelinde taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime yarın ara verildi.

MANİSA DEMİRCİ'DE TATİL


Manisa'nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verilecek.

İlçe merkezinde sağanağın ardından başlayan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana gelirken belediye ekipleri yolları açık tutabilmek için kar temizleme çalışmaları yapıyor.

Kar kalınlığı ilçe merkezinde 30, Demirci-Simav karayolu Akçakertik mevkisinde ise 40 santimetreye kadar ulaştı.

Demirci Kaymakamlığı, yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü, ekiplerin yolları açık tutabilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

MUĞLA KAVAKLIDERE'DE EĞİTİME MOLA

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Muğla'da hava muhalefeti nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile 18.01.2016 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.