BIST 10.192
DOLAR 32,36
EURO 34,66
ALTIN 2.393,75
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da hava durumu! Kar yağışı

Ankara, Kırıkkale, Çorum, Konya, Kayseri ve Eskişehir'de hava durumu... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18 ve 19 Ocak tarihlerinde tüm yurtta yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu. İşte gün gün hava durumu raporu;

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18-19 Ocak tarihleri arasında yoğun kar yağışı beklendiğini duyurdu. Yarından itibaren Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı hava İstanbul, Kocaeli, Çankırı, Bolu ve Çanakkale olmak üzere yurdun Kuzey Batısı ile İç Anadolu Bölgesi'nde etkili olacak.

Beklenen kar yağışı nihayet geliyor. İç Anadolu Bölgesi, son yılların en sıcak kış günlerini yaşarken sevindiren haber Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Meteoroloji'nin verilerine göre yoğun kar yağışı Ankara, Kırıkkale ve Çorum'da etkili olacak. İşte beklenen en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları;

Ankara: Bu geceden itibaren yoğun yağış bekleniyor. Karla karışık yağmur şeklinde başlayacak yağışyar öğleden sonra yerini kar yağışına bırakacak.

Çankırı: Çok bulutlu, gece saatlerinden sonra yağmur ve karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı.

Eskişehir: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yağmur ve karla karışık yağmur, geceden itibaren kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Konya: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu.