BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

16 yaşındaki Reyhanın acı ölümü

Burdur'da çocuk yurdunda kalan 16 yaşındaki Reyhan'ın çıplak cesedi bulundu... Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı..

Abone ol

Burdur'da Reyhan Basravi (19) adlı genç kızın bir evde çıplak cesedi bulundu. Basravi'nin bir gece önce eroin partisine katıldığı belirtiliyor. Ayrıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri partiye katılan 8 kişiyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre Zafer Mahallesi Bülbül Sokak 14 numaralı evde kalan Uğur D. (18) ile Ramazan G. (17), polise bir arkadaşlarının öldüğü ihbarını yaptı. Olay yerine gelen polis, genç kızın çıplak cesediyle karşılaştı.

. İlk belirlemelere göre, ceset üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmazken, vücudundan alınan parçalar ve kan örnekleri Antalya ve İstanbul Adli Tıp Kurumu'na incelenmek üzere gönderildi.

AŞIRI DOZ KURBANI MI?

Mardin nüfusuna kayıtlı Basravi'nin yüksek dozda eroin almış olabileceği ve bu sebepten dolayı ölmüş olabileceği belirtiliyor. Emniyet Müdürlüğü ekipleri eroin partisine katılan ikisi bayan 8 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların Burdur Emniyeti Asayiş Şube'deki sorgusu sürüyor.

Basravi'nin Burdur Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenildi. Ayrıca Basravi'nin yetiştirme yurdundan sıkça kaçtığı ve yurttan tamamen kurtulmak için yaşını mahkeme kararı ile 16'dan 19'a çıkarttığı öğrenildi.

2 yıl önce de Ankara'da eroin tedavisi gördüğü belirtilen Basravi'nin daha önce Burdur Emniyet Müdürlüğü'nce çeşitli sebeplerden dolayı gözaltına alındığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.