BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.399,61
HABER /  GÜNCEL

1500 TL'lik hesap için öldürüldü

Eğlenmek için gittiği barda bin 500 liralık hesabı ödemek istemeyen bankacı, bar çalışanları tarafından öldürüldü.

Abone ol

Adana'da eğlenmek için arkadaşlarıyla birlikte gittiği barda bin 500 liralık hesabı ödemek istemeyen bankacı Ekrem Kaymaz, bar çalışanlarıyla çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü. Aynı olayda bir kişi daha yaralanırken polis cinayete karışan bar sahiplerinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

4 arkadaşıyla birlikte Yüreğir ilçesi Atlıhan Bar'a eğlenmek için giden Ekrem Kaymaz (28), gelen bin 500 liralık hesap karşısında, "Biz buraya para ödemeye değil eğlenmeye geldik. Bu hesabı da ödemeyeceğiz" diye karşı çıktı. Bunun üzerine müşteriler ve bar çalışanları arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Büyüyen kavga sonunda Ekrem Kaymaz ile Bilal Ayyıldız (17) isimli müşteriler bıçaklandı. Kasığından aldığı bıçak darbesiyle kan kaybeden Kaymaz, kaldırıldığı devlet hastanesinde ameliyata alındı. Kaymaz, saat 07.00 sıralarında hayatını kaybederken diğer yaralı Ayyıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu arada polis, cinayete karıştıkları belirlenen bar sahibi Ahmet Y., kardeşi Süleyman Y., Nihat K., Ramazan Ö., Süleyman Y. ve Muharrem T isimli kişileri gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlılardan Süleyman Y. (28), suçu üzerine alarak müşterisini hesap ödemediği için bıçakladığını, aynı müşterinin daha önce de hesap ödemeden gittiğini söyledi. Kaymaz'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Sorguları devam eden 7 zanlının yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.