BIST 10.288
DOLAR 32,23
EURO 34,72
ALTIN 2.452,74
HABER /  DÜNYA

1.5 yılda 3 seçim gerçekleştireceğiz...

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 1.5 yıl içinde üç seçim yapılacağını hatırlatarak, “Bu kolay bir şey değil. Bunu iyi planlamam...

Abone ol

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 1.5 yıl içinde üç seçim yapılacağını hatırlatarak, “Bu kolay bir şey değil. Bunu iyi planlamamız ve üstesinden gelmemiz lazım” dedi.
Bakan Ergün, Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve sivil toplum kuruluşları tarafından Yunus Emre Kültür Merkezi fuaye alanında düzenlenen 19. kent bayramlaşması törenine katıldı. Bayramlaşma programına Bakan Ergün’ün yanı sıra Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kent bayramlaşması öncesi AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programına katılan Bakan Ergün yaptığı konuşmada, "Önümüzde önemli bir darboğaz var. 1.5 yıl içinde üç tane seçim atlatacağız. Bu kolay bir şey değil. Bunu iyi planlamamız ve üstesinden gelmemiz lazım. Zaten sıkışık bir takvim olacak. Bir de etrafımızda sıkıntılar var. Bunlar da sıkıntıları arttırmasın. Her zorlukla beraber bir kolaylık var" dedi.
Dünyada bazı sıkıntıların yaşandığını ancak bunların da geçeceğini dile getiren Bakan Ergün, "Bütün Türkiye ve dünya biliyor ki AK Parti’den ve Recep Tayyip Erdoğan’dan daha iyisi yok. Toplum, muhalefetteki lider profilini, kadroyu, politikaları ve söylemleri görünce Türkiye’nin geleceğini bunlara emanet edemez" diye konuştu.
Konuşmanın ardından AK Partililer hep birlikte kent bayramlaşması törenine geçti. Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan bayramlaşma töreninde katılımcılar uzun kuyruklar halinde birbirleriyle bayramlaştı. Bakan Ergün, yüzlerce kişiyle tek tek tokalaştı. Yemek ikramının da yapıldığı bayramlaşma programı, hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.
(İHA)