BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

15 günde 3 kez evden kaçtı

Adıyaman'da üvey annesiyle sürekli tartışan 17 yaşındaki genç kız 15 gün içerisinde 3. kez evden kaçtı.

Abone ol

Üvey Annesi Rabia Poyraz ile üvey Babası Abdurrahman Poyraz 7 yıldan beri ayrı olan 17 yaşındaki Dilek Poyraz, üvey annesiyle kavga edince yine evden kaçtı.

Son 15 gün içerisinde 3. kez evden kaçan Dilek Poyraz'dan 3 günden beri haber alınamıyor. Acılı baba Abdurrahman Poyraz, sokak sokak dolaşarak kayıp kızının başına bir şey gelmeden bulmak için dolaşıyor. Anne ve babasının üvey olduğunu sonradan öğrenen Dilek Poyraz'ın bir müddet psikolojik sorunlar yaşadığını belirten Abdurrahman Poyraz, 17 yıl önce
Dilek Poyraz'ı doğduğu gün evlatlık aldıklarını söyledi. Baba Abdurrahman Poyraz, "Kızımı 17 yıl önce bir aileden üvey evlat olarak aldık. Hiçbir gün üvey olduğumuzu kendisine hissettirmedik. Ben ve eşim 7 yıl önce ayrıldık. Bu ayrılıktan sonra bizim ve kızımızın hayatı değişti. Sonra kızım Dilek benim ve ayrı yaşadığım eşimin üvey olduğunu öğrendi. Ayrı yaşadığım Rabia Poyraz, kızıma kendisinin ve benim üvey olduğumuzu söyleyerek öz anne ve babasını tanıştırmış. Kızımın bir süre psikolojisi bozuldu.

Üvey nnesi ve kızım sürekli kavga ettikleri için kızım evden kaçmayı huy olarak edindi. Son 3 günden beri yine haber alamıyorum" dedi.
El arabacılık yaparak geçimini sağlayan baba Abdurrahman Poyraz, kazandığı paralar ile kızının harçlığını eksik etmediğini ve her türlü ihtiyacını gidermek için var gücüyle çalıştığını ifade etti. Kızını bulamadığı için gözyaşlarına hakim olamayıp ağlayan Poyraz, "Kızımı görenlerin insanlık namına bana veya polise ulaşmalarını istiyorum. Vicdanı olan herkesin bu konuya duyarlılık göstermesini, polis ihbar hattına veya 0538 4396779 nolu telefona bilgi vermesini bekliyorum. Eğer kızımı bulamazsam aklımıyitireceğim. Onun başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Kızım bu kez bulunursa devlete teslim edeceğim. Üvey annesinin yanında kalırsa yine evden kaçar" şeklinde konuştu