BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Malatyaspor ilk galibiyet için oynayacak

Spor Toto 3. Lig'de top koşturan Malatyaspor, 7 haftadır göremedikleri galibiyet sevincini Bingöl'de elde etmek için çalışıyor.

Abone ol

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'un teknik sorumlusu Mehmet Kaplan, lider Ünyespor ile sahalarında oynadıkları maçtaki pozitif futbolu sürdürmeleri halinde, Bingöl Belediyespor maçından galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi.

Malatyasporlu futbolcular, Bingöl Belediyespor maçı hazırlıklarını Yeşiltepe tesislerinde sürdürdü.

Antrenman öncesinde konuşan Mehmet Kaplan, geçen hafta lider Ünyespor ile oynadıkları maçta, coşkulu, istekli ve bol gol pozisyonu olan bir maç çıkardıklarını, son vuruşlardaki dikkatsizlikler nedeniyle mağlup olduklarını hatırlattı.

Uç elemanlara çalışıyor

Bingöl Belediyespor maçı hazırlıklarına dünden itibaren başladıklarını ifade eden Kaplan, gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ileri uç elemanlarının performansı ve gelişimi ile ilgili bireysel ve grup çalışması yaptırdığını dile getirdi.

Kaplan, ''Bu hafta rakibimiz olan Belediye Bingölspor'a gideceğiz. Çalışmalara dün itibariyle başladık. Yoğun bir antrenman temposu içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gol vuruşlarında sorun yaşadığımız için forvet hattındaki futbolcularımızın üzerinde daha fazla duruyoruz. Grup ve bireysel gol çalışmaları yapacağız. Bu hafta çalışmamız o yönde olacak.''

İlk galibiyeti alacağız

Malatyaspor'un oynadığı 7 maçtan 3 beraberlik 4 de mağlubiyet aldığına işaret eden Mehmet Kaplan, bu hafta Bingöl Belediyespor'u yenerek ilk galibiyeti almayı arzu ettiklerini aktardı.

Kaplan, 25 kişilik kadroda Murat Avcı'nın sakatlığı nedeniyle antrenmanlara katılamadığını belirterek, bu futbolcu ile kart cezalısı olan Mert'in Bingöl Belediyespor maçında görev alamayacaklarını kaydetti.