BIST 10.639
DOLAR 32,21
EURO 35,06
ALTIN 2.491,58
HABER /  GÜNCEL

14 Yaşındaki baldıza tecavüz

Samsun'da 14 yaşındaki genç kız, eniştesi tarafından tecavüze uğradığını iddia etti

Abone ol

Samsun'da hastanede doğum yapan 14 yaşındaki genç kız, eniştesi tarafından tecavüze uğradığını iddia etti. Edinilen bilgiye göre, Samsun Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesine başvuran E.K. (14), muayenesinin ardından acilen doğumhaneye alındı.

Operasyon sonrasında 2 kilo 800 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getiren E.K'nin yaşının küçük olması nedeniyle durum güvenlik güçlerine bildirildi. Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin ifadesine başvurduğu genç anne, Tekkeköy ilçesinde oturduğunu, Samsun'da bulunan ablasının köye çalışmak üzere gelmesi üzerine, kendisinin de ablasının çocukları bakmak için Samsun'a gittiğini, bu süre içinde de eniştesi Hüsemettin T'nin (36) tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Hamilelik döneminden annesinin haberdar olduğunu ve durumu bugüne kadar diğer aile fertlerinden gizli tuttuklarını belirten genç anne, kendisini de hastaneye eniştesinin getirdiğini söyledi. Bunun üzerine, E.K'yi hastane önünde bekleyen zanlı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.