BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Öğretmen öğrencilerine ateş açtı

Eski öğrencilerine tabancayla ateş ettiği iddia edilen emekli öğretmen, yakalandı.

Abone ol

Eskişehir'de, kendisine “Hocam bir dakika bakar mısın?” diye seslenen eski öğrencilerine tabancayla ateş ettiği iddia edilen emekli öğretmen, yakalandı.

Çamlıca Mahallesi'nde yürüyen İsmail Özkan (22) ve Semih Dülger (22), 3-4 gündür sokaklarda gördükleri ve durumunun iyi olmadığını tahmin ettikleri eski öğretmenleri Yaşar K. (46) ile karşılaştı.

İsmail Özkan ve Semih Dülger'in, arkasından “Hocam bir dakika bakar mısın?” diye seslendiği emekli öğretmen Yaşar K'nin, aniden geri dönüp üzerindeki tabancayı ateşlediği ve tehditte bulunduğu iddia edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri, yerde bir boş kovan buldu. Yakalanan ve kendisine kafa atmaya çalıştıkları için eski 2 öğrencisine tabancayla ateş ettiğini söylediği belirtilen emekli öğretmen Yaşar K'nin evinde yapılan aramada da 2 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Emekli öğretmen Yaşar K'nin, olayda kullandığı kuru sıkıdan bozma tabancayı Porsuk Çayı'na attığını söylediği öğrenildi. Yaşar K'nin, maddi ve ruhsal sıkıntılar yaşadığı bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.