BIST 10.083
DOLAR 32,49
EURO 34,86
ALTIN 2.441,32
HABER /  GÜNCEL

11 Kasım Salı Gazete Manşetleri

Gazete manşetleri yine gündemin en çarpıcı haberleriyle dolu. Bugün sizler için seçtiğimiz gazete manşetleri turumuzda bakın neler var?

Abone ol

Bugün 11 Kasım 2014 Salı... Hürriyet, Milliyet, Zaman, Akşam ve Posta Gazeteleri bugün bakacağımız gazete manşetleri. Bugünün gazete manşetleri turumuza başlamadan önce kısaca manşetlere yansıyan belli başlı konulara değinelim. 

6 bin zeytin ağacının bir gecede kesildiği Yırca Köyü'nden haberler devam ediyor. Bugün bir çok gazetenin manşetinde Yırca Köyü ve şirket sahibi Kolin Grup'la ilgili haberleri manşetlerde görebilirsiniz.

Bunun yanında 10 Kasım nedeniyle Anıtkabir'de yaşanan coşku bazı gazetelerin manşetlerinde yer bulurken cemaat- Ak parti arasındaki savaş bazı gazetelerce manşetlerden hiç inmeden devam ediyor.

turumuza Hürriyet Gazetesi ile başlıyoruz. Hürriyet Gazetesi Yırca Köyü'nde Danıştay'ın termik santral yapımını durdurma kararında bir detayı yakalamış. Meğer Danıştay kararında o alana termik santral kurulamayacağı da vurgulanmış. Gazete bu haberi "Zeytinin Adaleti" başlığıyla verdiğini görüyoruz: 

hurriyet.20141111060039.jpg 

Hürriyet Gazetesi'nin ardından Milliyet Gazetesi'ne bakıyoruz. Evet, Milliyet'in manşetinde de yine zeytinlikle ilgili bir haber var. Fakat bu defa haberin içeriği farklı. Zeytinlik alana termik santral kurmak isteyen Kolin Grup, köylüleri yaka paça dışarı atan güvenlik görevlilerini işten çıkardı. İşçiler ve güvenlik görevlileri ise "Kullanıldık" diyerek isyan etti. İşte bu haber bakın Milliyet'in manşetine nasıl yansıyor?

milliyet.20141111060448.jpg 

Ve şimdi de gazete manşetleri turumuza Anıtkabir'den bir haberle devam ediyoruz. Posta Gazetesi dün Anıtkabir'deki törenden bir kare fotoğrafı manşetine taşıyor ve milyonların Atatürk sevgisini "Bu kalp seni unutur mu?" diyerek gösteriyor.

posta.20141111060639.jpg

Sıradaki gazete manşetimiz Akşam Gazetesi'nden. Akşam Gazetesi "paralel" manşetleri atmayı sürdürüyor. Paralel yapının PKK ile işbirliği yaptığını iddia eden Akşam gazetesinin manşete taşıdığı haberde ise  81 ildeki polis ve askerlerin servis güzergahlarının PKK'NIn eline geçmesi paralel yapıya bağlanıyor. Akşam konuyla ilgili : "PKK'ya gizli servis" manşetini atıyor.

aksam.20141111060947.jpg

Gazete manşetleri turumuzun son gazetesi Zaman gazetesi. Zaman Gazetesi'nin ana gündeminde fişlemeler var. İçişleri Bakanlığı'nda ortaya çıktığı iddia edilen fişleme listesine göre memur adayları akrabalarına kadar fişlendi. Zaman Gazetesi haberi "Yeni Türkiye'de fişleme aile boyu" manşetiyle gördü.

zaman.20141111061226.jpg

Bugünlük gazete manşetleri turumuzu burada noktalıyoruz. Sizler için seçtiğimiz bu 4 gazete manşetinin dışında diğer gazete manşetlerine de mutlaka göz atın.