BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

104 yaşında dileğini sordular: Ne olur beni tutuklayın!

İNGİLTERE'de 104 yaşındaki Anne Brokenbrow isimli kadın, "Tek bir dilek hakkın olsa ne isterdin?" sorusuna, "Ne olur beni tutuklayın" cevabını verince dileği yerine getirildi.

Abone ol

Hayatı boyunca suç işlemeyen ve karakola gitmenin nasıl bir şey oyduğunu çok merak eden Brokenbrow'un bu dileği yerine getirildi. Polisler, yaşlı kadının kollarına kelepçe takıp, polis otosuyla ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

"Tek bir dilek hakkın olsa ne isterdin?"

İngiltere'de, Canlı Etkinlikler Derneği, bakım evlerinde kalanlar için başlattığı "dilek" kampanyasıyla yaşlılara, "Tek bir dilek hakkın olsa ne isterdin?" sorusu yöneltip şimdiye kadar gerçekleştirmeyi çok isteyip yapamadıkları şeyleri hayata geçiriyor. Ancak, Stokeleigh Bakım Evi'nde kalan 104 yaşındaki Brokenbrow isimli kadından gelen dilek, dernek çalışanlarını hem şaşırttı hem de güldürdü.

Hayatında bir kere tutuklanmak istedi

BBC'de yer alan habere göre emekli olmadan önce sekreter olarak çalışan Brokenbrow, şimdiye kadar kanun dışı hiçbir şey yapmadığını ancak hayatında bir kere tutuklanmak istediğini söyledi.

Tutuklanınca çok mutlu oldu

Bunun üzerine harekete geçen bölge ekipleri, yaşlı kadının dileğini yerine getirdiler. Polis aracıyla bakım evine gelen polisler, Brokenbrow'e kelepçe taktıktan sonra onu ekip arabasına alarak karakola götürdüler. Dileği yerine getirilirken polislerle birlikte fotoğraf çektiren Brokenbrow'in mutlu olduğu görüldü.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ecem Karaağaç enerji için biriyle cinsel ilişkiye girdi mi bomba açıklamaları
Foto Galeri Ecem Karaağaç enerji için biriyle cinsel ilişkiye girdi mi bomba açıklamaları Galeriye Gözat